Video I Patrick Petre, gol superb de la 25 de metri

Patrick Petre (24 de ani) a reușit un gol de generic pentru Minaur Baia Mare, în prima etapă a play-off-ului Seriei 10 din Liga 3.

Fostul mijlocaș a lui Dinamo, a marcat cu o execuție superbă în partida de acasă, cu Lotus Băile Felix. Minaur Baia Mare a învins cu 4-0, iar Petre a înscris golul cu numărul trei.

Reușita lui Petre Jr. a venit în partea a doua, în minutul 66. A primit o pasă la mijlocul terenului și a sprintat spre poarta adversă, până la 25 de metri de portarul echipei din Băile Felix. Și datorită poziției greșite a acestuia, Patrick Petre nu a stat pe gânduri și l-a executat cu un lob superb, reușind unul dintre cele mai frumoase goluri ale celei mai recente etape din Liga 3.

Cu această execuție, fiul lui Florentin Petre a adus aminte de versiunea sa de acum câțiva ani, când era legitimat la Dinamo și era văzut drept unul dintre cei mai talentați tineri din România, care putea ajunge chiar la echipa națională.

Celelalte goluri ale victoriei obținute de Minaur Baia Mare cu Lotus Băile Felix au fost reușite de Gheorghe Gondiu (min. 12 și 18) și Ciprian Stanciu (min. 79).

Patrick Petre joacă de la începutul anului la Minaur Baia Mare

Patrick Petre a ajuns relativ recent la Minaur Baia Mare, în luna ianuarie, după ce și-a încheiat conturile cu Dacia Unirea Brăila. Acolo, în actuala stagiune, în opt meciuri nu a reușit să marcheze și a plecat, așa cum s-a întâmplat și cu alți fotbaliști din lotul de la acel moment. Petre junior poate să revină în Liga 2 la finalul acestui campionat de Liga 3.

Patrick Petre a mai jucat, înainte de experiența de la Dacia Unirea Brăila, la Dinamo, club la care s-a și format, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Politehnica Iași. Are peste 60 de meciuri în Liga 1, cele mai multe pentru formația din Sfântu Gheorghe și Dinamo.

@doar_dinamo_official

Patrick Petre, gol superb de la 25 de metri

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official

2 gânduri despre &8222;Video I Patrick Petre, gol superb de la 25 de metri&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s