Video I Răzvan Grădinaru, comentează folosirea sa ca fundaș dreapta

Răzvan Grădinaru (26 de ani), unul dintre fotbaliști transferați de Dinamo de la Gaz Metan și-a câștigat un loc de titular în primul 11 în echipa noastră.

În partida cu Chindia Târgoviște, jucătorul venit în februarie de la Mediaș, a fost folosit drept fundaș dreapta, iar Dusan Uhrin are mare încredere în jucător. Într-un interviu acordat pentru canalul de Youtube al clubului Dinamo, Răzvan Grădinaru a explicat de ce a ales să vină la Dinamo, dar și cum vede folosirea lui ca fundaș dreapta:

De ce a ales să vină la Dinamo: ,,Mi-am dorit să vin mai aproape de casă, iar când am primit ofertă de la domnul Zăvăleanu, a fost corect cu mine, mi-a spus că mă dorește la Dinamo. Dinamo este un brand, eu am început fotbalul la Dinamo, mi-am dorit să joc pentru Dinamo, chiar dacă am făcut un pas spre Steaua. Dar situația lui Dinamo este grea și îmi doresc să ajut, să ne salvăm de la retrogradare fără baraj, avem speranță’‘.

Ce își dorește să câștige la Dinamo: ,,Puncte pe teren cu echipa, din vară sperăm să facem mândri suporterii, avem fani importanți în spatele nostru. Vrem să ducem echipa acolo unde îi este locul din vară, în primele 6 cel puțin”.

,,Am avut ocazia să lucrez cu foști mari jucători, am lucrat cu domnul Hagi, am învățat să lucrez sub presiune, încerc să învăț de la fiecare câte ceva”.

,,Singurul care m-a ajutat să devin fotbalist a fost Cristi Tănase, a fost ca un tată. Cei din familie m-au ajutat foarte mult”.

Fundaș dreapta: ,,Am jucat fundaș dreapta pe la toate echipele unde am fost, nu este postul meu principal, nu îl iubesc așa de mult, în momentul de față la Dinamo este nevoie să joc acolo. Vreau să joc cât mai bine, să îmi fac treaba, să acumulăm puncte și din vară dacă este nevoie să joc fundaș dreapta, sunt un om de echipă și vreau binele echipei”.

,,Aș vrea să joc în Premier League, este un fotbal frumos, puternic, să ajungi acolo și la ultima clasată, este ceva foarte bine”.

,,Am plecat dintr-o situație grea de la Mediaș, am primit ofertă de la Dinamo, am venit pentru Dinamo și eu cred că pot ajuta ca obiectivul de salvare de la retrogradare să fie realizabil”.

,,Cred în salvare, avem nevoie de puncte, jucăm cu două echipe aflate deasupra noastră, sunt derby-uri, meciuri de 6 puncte, dacă vom câstiga cu Craiova, vom avea finală cu Mioveni. Cu Clinceni și Mediaș trebuie să câștigăm neapărat. Cu Craiova dacă vom reuși să câștigăm, meciul cu Mioveni va fi ca și cum vom juca pentru cupele europene”.

Biletele pentru derby-ul Dinamo – Craiova

Biletele pentru următorul meci, au fost puse deja în vânzare online, pe bilete.ro.

PREȚURILE BILETELOR:

Tribuna Oficiala: 75 lei
Tribuna 0: 50 lei
Tribuna 1: 35 lei
Tribuna 2: 25 lei
Peluza PCH: 20 lei
Peluza SUD: 20 lei

PROGRAMUL CASELOR DE BILETE :
  • Joi : 13:00 – 18:00
  • Vineri: 14:00 – 21:00
Cum arată programul lui Dinamo în play-out
  • Etapa 4: DINAMO – FC U Craiova 1948 (Vineri, 8 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO (Vineri, 15 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO (Vineri, 22 aprilie, ora 20:00)
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

Dublu campion cu Dinamo, vorbește despre cum a jucat cu probleme la inimă: ”În 3 luni a apărut această problemă”

PCH îi ironizează pe ”mititeii” de la FCU Craiova: ”Îi știam iuți la vorbă, dar le-am descoperit și iuțimea tălpii!” :))

Interviu I Mirko Ivanovski, a revenit la antrenamente și ne-a dezvăluit cauzele accidentări, dar și dacă va rămâne la Dinamo și sezonul viitor

Un gând despre &8222;Video I Răzvan Grădinaru, comentează folosirea sa ca fundaș dreapta&8221;

Lasă un răspuns