Video I Rezultat dezamăgitor pentru Dinamo, după ce a condus din secunda 35

Dinamo a condus-o pe FCU Craiova încă din secunda 35, însă echipa lui Nicolo Napoli a egalat în debutul reprizei secunde și apoi a dat lovitura în prelungiri.

”Câinii” a deschis scorul în minutul 1. Jonathan Rodriguez a depășit fundașii Craiovei din preluare, a intrat în careu și i-a pasat în fața porții lui Irobiso. Atacantul dinamovist a reluat defectuos, dar balonul a intrat în poartă.

În minutul 26, FCU Craiova a fost aproape de egalare. Van Durmen a profitat de o neînțelegere între Jonathan Rodriguez și Răzvan Patriche, care s-au încurcat încercând să respingă balonul, și a șutat violent spre colțul lung. Mingea a lovit bara stângă și a părăsit zona „fierbinte”.

Irobiso a fost la un pas de 2-0 în minutul 1 al prelungirilor primei reprize. Atacantul nigerian a reluat din prima centrarea lui Bani, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă.

Cu oltenii mai montați la ieșirea de la cabine, a venit golul egalizator. În minutul 50, Patriche a respins cu capul o lovitură de la colțul terenului, iar Jeremy Huyghebaert a reluat din prima, de la marginea careului. Eșanu a plonjat târziu, iar balonul a trecut pe sub el.

Irobiso a introdus încă o dată mingea în poartă în minutul 64, numai că golul a fost anulat la intervenția lui Imre-Laszlo Bucsi, asistentul de pe acea parte. Atacantul se afla în ofsaid în momentul pasei.

Dinamo a fost periculoasă și prin Patriche și Cosmin Matei, ambii insuficient de preciși la finalizare.

Lovitura decisivă a venit în minutul 90+1. Lăsat singur cu Eșanu de o deviere a lui Kovacic, Compagno nu a iertat. Italianul a șutat violent, sub bară, și a adus victoria pentru FCU.

Fazele din final au inflamat spiritele, cele două grupuri de jucătorii find aproape de o bătaie generală la final.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO (Vineri, 15 aprilie, ora 20:30)
Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO (Vineri, 22 aprilie, ora 20:00)
Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s