Video I Reacția lui Dusan Uhrin, după victoria cu Gaz Metan Mediaș

Dinamo s-a impus la limită la Mediaș, 1-0 în fața lui Gaz Metan, și sperăm încă la locul șapte din play-out, care, cel puțin teoretic, ne-ar aduce un adversar mai slab la barajul de menținere/promovare în Liga 1.

Cătălin Carp a marcat singurul gol al partidei. , pe finalul primei reprize. Jocul prestat de dinamoviști nu a convins, însă s-au apropiat la șase puncte de Chindia, ocupanta poziției a șaptea în play-out, care urmează să joace în această etapă cu UTA Arad.

Dusan Uhrin a spus că este motivat în continuare în cursa pentru evitarea retrogradării și că se aștepta ca meciul de la Mediaș să fie dificil, deși adversara din această seară se află pe ultimul loc în play-out, cu -25 de puncte.

”Am ratat multe ocazii și jocul a fost destul de încet. Trebuie să lucrăm în continuare, am simțit că va fi greu cu Mediaș. Au luptat, au avut ambiție, dar trebuie să mai muncim, nu este de ajuns ce am arătat în această seară.

Vom avea două zile libere, după aceea ne vom antrena din nou la intensitate maximă. Sunt în această situație pentru că am venit la Dinamo, e important pentru mine să păstrez echipa în prima ligă. Acesta este obiectivul meu!”, a spus Dusan Uhrin la finalul meciului.

Dinamo pleacă cu toate punctele de la Mediaș

Pentru prima dată în acest sezon, Dusan Uhrin a renunțat la improvizări și jucătorii au fost folosiți cât de cât pe posturile lor de baza, poate doar folosirea lui Grădinaru în flancul stâng fiind o mică improvizație, dar departe de utilizarea a 4 sau 5 jucători pe alte posturi decât cele de bază.

Așa cum era de așteptat, prima repriză a fost dominată de Dinamo, după un sfert de oră slab, Morar a avut prima ocazie a lui Dinamo, o lovitură liberă de la 20 de metri executată peste. Oaspeții au încercat să atace, dar nu au avut nicio ocazie periculoasă. Primul șut cadrat al „câinilor” a venit abia în minutul 31, apoi Grădinaru a trimis în bară în minutul 32, dintr-o centrare.

Singurul gol a picat în urma unei faze fixe. În minutul 41, Cătălin Carp a marcat cu o lovitură de cap, după un corner.

Prestația lui Dinamo din partea secundă a fost una modestă. Elevii lui Uhrin s-au mulțumit cu 1-0, am ajuns să fim puși în dificultate de o echipă de copii, erori mari în apărare și pe faza de construcție. Aceștia au comis erori la execuții simple și au părut lipsiți de forță, concentrare și inspirație în fața unei formații care așteaptă finalul sezonului pentru a dispărea din fotbal.

După această victorie, Dinamo ajunge la 16 puncte și este pe locul 14, care duce la baraj. Gaz Metan e ultima, cu -25 de puncte.

Urmează duelul cu Academica Clinceni de sâmbăta viitoare, de pe stadionul Dinamo, de la ora 12:30.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni (Sâmbătă, 30 aprilie, ora 12:30)
Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Un gând despre &8222;Video I Reacția lui Dusan Uhrin, după victoria cu Gaz Metan Mediaș&8221;

Lasă un răspuns