Răspunsul lui Dinamo pentru: ”Angajați ascunși în spatele unor calculatoare de la prosport”

În ultimele zile au fost mai multe articole în care s-a prezentat în mod eronat situația financiară a clubului Dinamo.

Astăzi a fost rândul celor din Prosport, care au prezentat o serie de informații eronate, care au contrazise prin intermediul unui comunicat din partea clubului Dinamo:

”Un altfel de comunicat

Lipsit de credibilitate în momentul în care tastează cuvântul Dinamo, un site preocupat doar de minciuni în această primăvară a anului 2022, în care a pierdut lupta cu ceilalți adversari în lumea online a presei sportive, a lovit din nou în club, în echipa pregătită de Dușan Uhrin și în toată suflarea dinamovistă.

Probabil ați intuit că este vorba despre minciunile unor angajați ascunși în spatele unor calculatoare de la prosport.ro.

Pentru a nu mai pierde timpul cu explicații, mai ales acum, când ne apropiem de meciurile de baraj, Dinamo 1948 anunță că ultimul salariu încasat de jucătorii noștri este pe luna aprilie, 2022.

Cu alte cuvinte, Dinamo are un vestiar cu banii la zi.

Cum poți să scrii, să provoci subiecte de memorii la Dinamo, când nu există întârzieri?

Chiar nu puteți accesa site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), măcar informativ, pentru a urmări activitatea comisiilor din România, CNSL, Disciplină sau Recurs? Și să vedeți că Dinamo nu are astfel de subiecte la comisii!

Știm că nu sunteți obiectivi când vine vorba de Dinamo, probabil nu ne vreți în Liga 1, dar nu mai încercați să fiți „exclusiviști” când vă bagă nimeni în seamă! Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners SPRL, nu le-a propus jucătorilor micșorarea salariilor!

Cu banii la zi, jucătorii dinamoviști l-au asigurat pe Răzvan Zăvăleanu că vor da totul pe teren pentru a continua tradiția clubului în Liga 1, Dinamo București fiind singura echipă care nu a retrogradat niciodată din prima divizie a fotbalului nostru. Și nu ne jucăm cu cuvintele pentru că în joc este viitorul clubului, al tuturor suporterilor, în joc este cariera fiecărui jucător!

La fel ca și suporterii noștri, ne-am convins, domnilor din spatele calculatoarelor de la prosport.ro, că nu puteți scrie adevărul când trebuie să tastați un nume sfânt, Dinamo!”, este comunicatul publicat de Dinamo București.

Lasă un răspuns