Câte etape de suspendare au primit Balthazar Pierret și Răzvan Grădinaru, pentru eliminările din meciul cu Botoșani

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a anunțat suspendările după etapa trecută din Liga I.

Dinamo a triumfat în Moldova după, 3-2 cu FC Botoșani, vineri, pe stadionul ”Municipal” din Botoșani, într-un meci din etapa a opta a play-out-ului Ligii 1.

Balthazar Pierret a fost eliminat la finalul primei reprize pentru cumul de cartonașe galbene. Mijlocașul francez, autor al unei duble la Botoșani, a fost sancționat a doua oară pentru că a pătruns pe teren fără acceptul arbitrului, după ce a primit îngrijiri la marginea terenului.

După ultimul fluier, arbitrul Andrei Moroiță a mai dictat o eliminare. Fundașul Răzvan Grădinaru a văzut direct cartonașul roșu, după un conflict cu portarul gazdelor, Eduard Pap.

Întrunită marți, 9 mai 2022, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat următoarea hotărâre:

AFC Botoșani vs. Dinamo 1948 SA – Eliminări: Pierret Balthazar Jean Philippe Marie (Dinamo), Moga Ioan Sebastian (antrenor Dinamo), Grădinaru Răzvan Toni (Dinamo) – În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancționează jucătorul Pierret Balthazar Jean Philippe Marie cu suspendare pentru un joc și penalitate sportivă de 740 lei;

În baza art. 63.1.f, raportat la art. 63.2.2 din RD, se sancționează jucătorul Grădinaru Răzvan Toni cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei; În baza art. 53.1 și 2 din RD, se sancționează antrenorul Moga Ioan Sebastian cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 360 lei.

ALTE DECIZII LUATE DE COMISIA DE DISCIPLINĂ:

ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe vs. AFC Chindia Târgoviște – Eliminare: Bergodi Cristiano (antrenor ACS Sepsi OSK) – În baza art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 320 lei.

CITESTE SI:

Video I Un dinamovist face parte din ‘echipa etapei a 8-a din play-out‘

Ziua Dinamo I Tot ce trebuie să știi despre programul festivității

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu UTA. Vezi programul caselor de bilete

2 gânduri despre &8222;Câte etape de suspendare au primit Balthazar Pierret și Răzvan Grădinaru, pentru eliminările din meciul cu Botoșani&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s