O siglă s-a detașat în topul fanilor după prima zi de votare

Dinamo intră într-o nouă eră. Luni, 9 mai 2022, pe pagina oficială de Facebook al clubului de fotbal au fost afișate ”finalistele” în ceea ce privește viitoare stemă a echipei antrenate de Dusan Uhrin din mai mult de 1000 de propuneri trimise pe adresa clubului.

Pe 14 mai, ziua aniversară a Clubului Sportiv Dinamo, va fi anunțată câștigătoare care se va regăsi pe tricourile oficiale de joc și produsele destinate comercializării clubului din centrul Capitalei.

Cea mai votată siglă de către fanii lui Dinamo, în prima zi
A doua propunere, în topul preferințelor fanilor

În doar 13 ore de când au fost postat cele 5 sigle pe contul oficial de Facebook, una dintre propuneri s-a distanțat în topul fanilor. Cea mai votată în prima zi a strâns 9.600 de voturi, cu 6.000 peste a doua.

Cum se alege noua siglă a lui Dinamo
  • Sigla va fi aleasă de 5 comisii.
  • Cele 5 logo-uri vor fi votate timp de 4 zile pe pagina oficială de Facebook a clubului, ele urmând să primească puncte de la 1 la 5, în funcție de rezultat: poziția 1 (5 puncte), poziția 2 (4 puncte), poziția 3 (3 puncte), poziția 4 (2 puncte), poziția 5 (1 punct).
  • A doua comisie de vot va fi din cadrul DDB. Modul de punctaj va fi același ca la prima comisie.
  • A treia comisie va fi formată din legendele ale lui Dinamo, care vor vota cele 5 propuneri și punctajul va fi același ca la prima comisie.
  • A patra comisie va fi formată din cei mai importanți jucători din lotul actual și din o parte din antrenorii de la grupele de juniori ale clubului. Același punctaj.
  • A cincea comisie va fi formată din reprezentanții de marketing ai clubului. Modul de punctaj va fi același, ca la prima comisie.
  • Punctajele vor fi publicate într-un comunicat oficial, împreună cu noul logo ales câștigător pe 14 mai 2022, de ziua clubului, când Dinamo București va împlini 74 de ani.
  • Noul logo va deveni oficial începând cu sezonul 2022-2023
Dinamo a efectuat deja o modificare în ceea ce privește imaginea clubului

Dinamo trece prin cel mai dificil sezon din istoria de peste 70 de ani. Pentru prima dată în existența sa, formația din „Groapă” va fi nevoită să joace baraj de menținere în prima ligă. Adversara „câinilor” va fi echipa clasată pe locul 3 la finalul campionatului din Liga a 2-a.

Totodată, începând cu stagiunea 2022-2023, Dinamo va juca cu noua stemă care va fi prezentată de ziua clubului, o denumire nouă – Dinamo 1948, dar și un magazin oficial nou ce va fi deschis în Veranda Mall.

Până în acest moment, ca și consecință a notificării primite din partea societății lui Nicolae Badea, „câinii” au modificat deja domeniul online al clubului. Astfel, www.fcdinamo.ro s-a transformat în www.dinamo1948.ro.

Totuși, interesant este faptul că inițial, dacă în bara de căutare pentru site era accesat http://www.fcdinamo.ro, utilizatorul respectiv era la rându-i imediat redirecționat către http://www.dinamo1948.ro, noua denumire a site-ului. În acest moment, accesarea www.fcdinamo.ro duce către o eroare de tipul 404.

3 gânduri despre &8222;O siglă s-a detașat în topul fanilor după prima zi de votare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s