Răzvan Zăvăleanu, prima reacție după ultima decizie a instanței în procesul cu Dorin Șerdean

La Dinamo continuă luptele între acționari, conducători și foști oficiali sau antrenori. Multe ”războaie” se duc în instanță, acolo unde ”se joacă” și ”meciul” cu Dorin Șerdean.

Șerdean, cel care a preluat rolul de reprezentant al societății Lotus, deținătoarea a 72,08% dintre acțiunile lui Dinamo, este unul dintre oamenii de încredere ai lui Pablo Cortacero, cel care a preluat formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare în august 2020.

Ibericul nu a investit niciun euro la club şi a dus echipa noastră pe buza falimentului.

Așteptat cu banii la Dinamo pentru a arăta că are forța de a fi un adevărat acționar majoritar, Dorin Șerdean continuă să câștige procese împotriva clubului nostru.

La jumătatea anului trecut, Dorin Șerdean s-a adresat Tribunalului București și a solicitat repunerea în funcția de președinte. Astfel, la începutul lunii martie, Tribunalul București i-a dat câștig de cauză ardeleanului, iar Dinamo a fost obligată să-l repună în funcție pe fostul președinte și să-i achite salariile restante, nu puține, 14 la acea dată, plus obligația achitării cheltuielilor de judecată, 12000 lei.

După acestă decizie, Răzvan Zăvăleanu răspunde spunând că decizia Curții de Apel nu este definitivă, iar litigiul nu s-a încheiat.

”Deocamdată, litigiul dintre domnul Șerdean și clubul Dinamo nu s-a încheiat, urmează să se judece apelul clubului la hotărârea de fond. Deocamdată se desfășoară niște faze preliminare apelului, cererea de suspendare provizorie și cererea de suspendare.

Vom aștepta decizia Curții de Apel pentru a avea o rezoluție finală”, a transmis Răzvan Zăvăleanu, practicianul în insolvență care reprezintă RTZ Partners, adminsitratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA, pentru PlaySport.ro.

CITESTE SI:

Avancronică I Dinamo București – UTA Arad

Dinamo, respectată de către tehnicianul celor de la UTA Arad

Suporterii dinamoviști și-au ales noua siglă

Un gând despre &8222;Răzvan Zăvăleanu, prima reacție după ultima decizie a instanței în procesul cu Dorin Șerdean&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s