Cătălin Carp, motivat înaintea barajului cu U Cluj: ”Trebuie să ieșim cu capul sus!”

”Câinii” vor juca pe Cluj Arena cu U Cluj, manșa tur a barajului de menținere/promovare în Liga 1, sâmbătă, 21 mai, ora 20:30.

La conferința de presă organizată înainte de meciul cu arădenii, pe lângă tehnicianul Dusan Uhrin, a fost prezent și fundașul central, al formației noastre, Cătălin Carp (28 ani). Acesta a prefațat meciul cu U Cluj din prima manșă a barajului de menținere/promovare în Liga 1.

”Va fi greu și sper să câștigăm amândouă meciurile, va fi un duel între o echipă de prima ligă cu o echipă de liga a doua. Se vede la antrenamente că suntem mai cu zâmbetul pe față după ultimele rezultate, sunt conștient că vom fi pregătiți bine la ora meciului. Azi am avut vizionare, mai facem și mâine, joacă bine pe fazele fixe, joacă bine acasă, dar o să fim pregătiți. Nu contează de unde vin jucătorii, sunt meciuri de care pe care. Dacă ne e teamă de retrogradare, de ce să mai mergem să jucăm?

Am avut probleme diferite anul trecut, îmi revin încetul cu încetul, vreau să mulțumesc clubului Dinamo, mi-am revenit jucând pentru Dinamo, acum sunt în formă.

După ultimele rezultate, atmosfera e alta, în toate echipele se fac ieșiri la masă, nu este nimic ieșit din comun.

Trebuie să jucăm la fel cum am jucat în ultima lună, să arătăm potențialul nostru. Galeriile sunt înfrățite, nu putem juca la egal, am jucat pe Cluj Arena, mi-a plăcut, cred că vor fi mulți spectatori, o să fie o atmosferă foarte plăcută.

Trebuie să ieșim cu capul sus, am jucat și în Rusia cu o echipă de liga secundă la baraj, s-a jucat până în ultimul minut, vreau să ieșim și acum învingători. Nu se pune problema ca cei de la Cluj să se dea la o parte”, a declarat Carp în cadrul conferinței de presă.

Dusan Uhrin, înaintea primului duel din baraj

Tehnicianul dinamovist a prefațat partida cu ardelenii și a recunoscut că se așteaptă un meci dificil, împotriva unei echipe cu jucători de nivelul primei ligi. Acesta nu se va putea baza pe mijlocașul Răzvan Grădinaru și atacantul Mirko Ivanovski, dar anunță că restul jucătorilor s-au pregătit bine.

”Dificil, foarte dificil, dar sper că suntem pregătiți să jucăm bine. Obiectivul este să rămânem în prima ligă, trebuie să facem totul pentru asta. Nu ne va fi ușor, dar depinde de noi. Este realitatea, trebuie să fim pregătiți și concentrați.

Au jucători de prima ligă, i-am antrenat pe unii dintre ei. Au jucători buni, nu jucăm cu o echipă de liga a doua, pentru că au terminat sezonul pe o poziție bună. OK, au ratat promovarea directă, dar trebuie să ne concentrăm la noi. Poți pierde cu orice echipă, chiar și din a treia ligă, dacă nu ești concentrat.

Am încercat să folosesc toți jucătorii în ultimele meciuri, să schimb formula de start tot timpul. Toată lumea trebuie să fie pregătită, dacă se întâmplă ceva în timpul meciului sau la antrenamente trebuie să înlocuiesc jucătorii.

Este important doar să ne concentrăm. În rest, avem șanse 50-50. Trebuie să fim pregătiți, sunt meciuri importante pentru fiecare dinamovist. Sper ca fanii să ne susțină, să ne ajute. Sper să vină chiar mai mulți decât 4.000.

Ne respectăm adversarul, totul depinde de noi. Sunt încrezător, suntem pregătiți. Nu este ușor, așa că trebuie să fiu încrezător. Este ca o finală pentru noi.

Grădinaru și Mirko nu vor juca. Mirko s-a antrenat individual”, a spus Uhrin în cadrul conferinței de presă.

Partida U Cluj – Dinamo, manșa tur a barajului de menținere/promovare în Liga 1 se va disputa sâmbătă, 21 mai, ora 20:30, pe stadionul ”Cluj Arena”.

PREȚURILE BILETELOR:

  • Peluza 2 Inel 1: 10 lei
  • Peluza 2 Inel 2: 10 lei

PROGRAMUL CASELOR DE BILETE (Stadion Dinamo):

  • Joi: 15:00 – 20:00
  • Vineri: 15:00 – 20:00

CITESTE SI:

Când se va da startul următoarei ediţii de campionat

Ionuț Lupescu, prima reacție după ce Zăvăleanu a încercat să-l aducă la Dinamo

”Din noul campionat, îl vom revedea pe teren” – Conducerea lui Dinamo anunță prelungirea contractului primului dinamovist

3 gânduri despre &8222;Cătălin Carp, motivat înaintea barajului cu U Cluj: ”Trebuie să ieșim cu capul sus!”&8221;

Lasă un răspuns