Răzvan Zăvăleanu, noi detalii despre convocarea AGA

Dorin Șerdean a adresat solicitarea către administratorul judiciar(n.r Răzvan Zăvăleanu) pentru convocarea Adunării Generale a Acționarilor.

În Cadrul AGA, Iuliu Mureșan va fi înlocuit din funcția de administrator special, iar acționarii vor propune câte un nume pentru ocuparea postului. Votul lui Dorin Șerdean, reprezentantul Lotus Perfect Products SRL, acționar majoritar cu 72,8%, este hotărâtor.

Dispărut din viața echipei înainte de finalul sezonului, Iuliu Mureșan apare, în continuare, conform actelor de la Registrul Comerțului, ca împuternicit în calitate de administrator special al SC Dinamo 1948 SA.

Solicitarea a fost expediată pe data de 14 Iunie și, conform legii și statutului societății, RTZ poate convoca acționarii în termen de până la o lună de la data notificării. A trecut deja o săptămână, iar Răzvan Zăvăleanu, anunță că AGA va fi convocată ”în cel mai scurt timp”, conform Playsport.

”În cel mai scurt timp o să convocăm Adunarea Generală a Acționarilor. Nu pot să vă dau, în acest moment, data exactă”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

Răzvan Zăvăleanu îi răspunde lui Mircea Rednic: ”Nu poți să-ți faci de cap în felul ăsta”

Zăvăleanu i-a oferit o replică lui Rednic, spunând că nu a încasat niciun ban de la Dinamo pentru deplasările sale. Totodată, l-a acuzat pe fostul internațional că ar fi încălcat legea insolvenței în perioada în care antrena echipa, motiv pentru care a trebuit să plătească din propriuș buzunar anumite datorii.

„Drumurile mele, oriunde ar fi ele, nu le poate cenzura domnul Rednic. Eu cred că sunt vorbe fără sens. Cât despre bazele lui Dinamo, realitatea dureroaseă este că atâția oameni au trecut pe la Dinamo și s-au gândit doar cum să ia, nu cum să aducă ceva la Dinamo.

(n.r – despre deplasările înDubai) Chiar nu e treaba lui, că nu i-am cerut bani să-mi dea să mă duc în Dubai, cred că mai am de un bilet de avion. E clar că nu bănuiește că aș fi luat bilete din banii lui Dinamo, sunt numai răutăți noi n-am luat nicio retribuție pentru a ține Dinamo în viață și am adus bani de acasă. Dacă dumnealui crede că deține o mică dovadă că ne-am deplasat pe banii lui Dinamo în Dubai, să vină să o prezinte. Am bătut sute de kilometri la diverse întâlniri și am avut grijă să nu folosesc niciun ban de la Dinamo pentru treaba asta.

Dacă Mircea Rednic a înțeles să încalce prederile legii insolvenței, care spun că înainte de a angaja orice cheltuială, trebuie să soliciți o aprobare prealabilă și dacă a înțeles să-și asume niște decizii în nume propriu, a plătit pentru acestea. Atunci când a procedat legal și a solicitat cu borderouri cheltuieli, acestea au fost aprobate. Dacă și-a angajat niște meciuri de care nu știa nimeni și după, ca să nu iasă prost în fața oamenilor cu care vorbise, a trebuit să plătească ceva, este strict problema lui.

Au fost niște meciuri amicale despre care aflam în ziua jocului. Nu poți să-ți faci de cap în felul ăsta. Te supui supravegherii administratorului judiciar, îi spui în prelabil ce vrei să cheltuiești, se analizează oportunitatea cheltuielii și mai departe se aprobă sau nu. Dacă îl pui în fața împlinit, te trezești că trebuie să plătești din buzunarul tău, nu din buzunarul societății”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Gheorghe Mihali a anunțat datele disputări primului meci de pregătire. Ce spune despre Filip

David Popovici a povestit cum s-a transferat de la Steaua la Dinamo

Nu toți dinamoviștii dau bir cu fugiţii: ”M-am înțeles cu Dinamo!”

4 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu, noi detalii despre convocarea AGA&8221;

  1. After 72 hours of treatment, toxicity of tamoxifen treatments and its active metabolites endoxifen and 4 OH tamoxifen was observed, but only at high dose 15 and 25 ОјM on the three mammary cancer cell lines is lasix a diuretic Most of the users will stop benefiting from clenbuterol use upon 4 6 weeks into the cycle, and at that moment they will face a choice

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s