Florin Prunea, atac fără menajamente la Dănuț Lupu. Nici Iftodi nu a scăpat

Florin Prunea

Dănuț Lupu nu este nicidecum apreciat de fanii dinamoviști și este văzut drept un contestatar al echipei noastre, chiar dacă este parte din proiectul CS Dinamo.

Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, Florin Prunea l-a atacat pe oficialul de la CS, despre care spune că nu reprezintă clubul înființat în 1948. Fostul președinte al lui Dinamo, Florin Prunea l-a atacat pe Dănuț Lupu, despre care spune că nu are ce să caute în conducerea lui CS Dinamo.

”Am văzut că a apărut această întrebare «Dom’ne, cine e Dinamo?». Eu cred că atât în Ministerul de Interne, cât și în cadrul FC Dinamo 1948 sunt oameni cu scaun la cap și nu cred că cineva își permite să despartă suporterii.

(n.r. Dănuț Lupu a spus că CS Dinamo pregătește o surpriză) Lupu nu reprezintă Dinamo. Lupu a jucat la Dinamo doi ani sau trei ani. Aici, la Dinamo, au fost fotbaliști mari, au fost conducători mari… Lupu este un oportunist pe care nu îl interesează decât persoana proprie. Eu am spus-o de la început: el nu avea ce să caute acolo și mai ales într-o poziție la echipa Ministerului de Interne.

Eu vorbesc despre oameni serioși, despre foști jucători ai lui Dinamo. Eu am crescut pe vremea când echipa era a Ministerului de Interne. Oameni de calitate mare, dinamoviști adevărați. Eu nu cred că cineva își permite acum…

L-am văzut și pe Iftodi: «Dom’ne, noi suntem Dinamo». L-a luat valul probabil. A jucat și el un an jumate sau doi ani pe la Dinamo și acum și el e mare dinamovist. Toți sunt mari dinamoviști acum cu performanța asta de promovare din Liga 4.

Repet: nimeni nu își permite și eu voi fi tot timpul împotriva celui care va dezbina suporterii. Eu nu cred că noi putem ajunge în situația lui FCSB vreodată. Și ca mine spun mulți”, a declarat Florin Prunea la Prosport Live.

CITESTE SI:

Gheorghe Mihali și-a anunțat plecarea de la Dinamo

Alexandru Răuță și-a găsit echipă: ”Îi spunem bun venit lui Alex Răuță”

Video I Cornel Șfaițer scenariul care ar fi evitat retrogradarea lui Dinamo: ”Acolo s-a greșit!”

3 gânduri despre &8222;Florin Prunea, atac fără menajamente la Dănuț Lupu. Nici Iftodi nu a scăpat&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s