Veste bună pentru Dinamo. “Câinii” au un nou sponsor principal

Acționarii clubului Dinamo s-au pus de acord pentru schimbarea lui Iuliu Mureșan cu Vlad Iacob (34 de ani), iar după numirea noului administrator special, lucrurile au început să se miște în Ștefan cel Mare.

Dinamo va un nou sponsor principal, iar acesta este tot din zona de betting. Suma obținută va fi una foarte bună pentru liga a doua, suma comparabilă cu unele sume primite de către echipe din prima ligă.

Dinamo va apărea pe piept în noul sezon din Liga 2 cu sigla agenției 888.ro. Aceasta este o agenție de betting răspândită la nivel internațional și care are trei mari domenii de activitate: Casino, Poker și Sport.

888 Holding și-a început activitatea în anul 1997 și a devenit celebră datorită platformei de poker, iar în 2012 a ajuns până pe locul patru în lume. Compania a fost înființată de către frații Avi / Aaron Shaked si Shay / Ron Ben-Yitzhak și are sediul central în Antigua.

Agenția s-a dezvoltat în România pe piața pariurilor sportive, iar în scurt timp a devenit una dintre cele mai apreciate din țară.

Primele declaraţii ale lui Vlad Iacob după ce a fost numit în funcția de administrator special de la Dinamo: ”E nevoie de stabilitate”

Vlad Iacob (34 de ani) este noul administrator special de la Dinamo, fiind votat miercuri, în unanimitate, de Adunarea Generală a Acționarilor Dinamo 1948.

Vlad Iacob deține un masterat în „Football Business” la Johan Cruyff Institute în parteneriat cu FC Barcelona și absolvent al Academiei de Studii Economice din București.

”Este o onoare să vin la Dinamo, chiar dacă această oportunitate apare într-un moment dificil din istoria clubului. Trebuie să echilibrăm situaţia financiară în cel mai scurt timp şi vreau să le mulţumesc încă o dată suporterilor noştri pentru contribuţia majoră, din ultimii ani, la bugetul clubului.

DDB reprezintă cel mai important proiect socios din România şi a demonstrat că este un partener esenţial pentru club. Sunt încrezător că împreună cu noua echipă vom restarta activitatea clubului pentru a vorbi de stabilitate la Dinamo, de principii sănătoase de „football business” modern, după modelele de bune practici ale cluburilor din campionatele puternice ale Europei.

Termenul <echipă> nu înseamnă doar primul <11> anunţat în teren, reprezintă jucători, staff tehnic şi administrativ, suporteri, foste glorii şi parteneri comerciali pentru că doar împreună, uniţi pentru Dinamo, putem reuşi!

E nevoie de stabilitate, competenţă şi motivaţie pentru a readuce Dinamo în fruntea fotbalului românesc!”, este mesajul noului administrator special al clubului pentru toată suflarea dinamovistă.

CITESTE SI:

Natație I Reacția lui David Popovici după ce alături de Adrian Rădulescu, au fost decorați de către Klaus Iohannis

Primele declaraţii ale lui Vlad Iacob după ce a fost numit în funcția de administrator special de la Dinamo: ”E nevoie de stabilitate”

Oficial I Dinamo are administrator special

3 gânduri despre &8222;Veste bună pentru Dinamo. “Câinii” au un nou sponsor principal&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s