„Ar fi un lucru extraordinar să avem susţinerea financiară a domnului Ţiriac”

Dinamo începe să se organizeze pentru startul ligii secunde. Ajunsă în Liga 2, pentru prima dată în istoria de 74 de ani și după o perioadă de incertitudine, lucrurile au început să se miște la Dinamo.

Vlad Iacob (34 de ani) este noul administrator special de la Dinamo, Ovidiu Burcă (42 de ani) este noul tehnician din Ștefan cel Mare, Florin Marin (69 de ani) este noul consilier tehnic al ”haitei”.

Vlad Iacob a fost prezentat, joi, în funcţia de administrator special al lui Dinamo şi a abordat un subiect delicat. Alb-roşii aşteaptă un investitor înaintea noului sezon, iar noul conducător a fost întrebat dacă afaceristul Ion Ţiriac ar fi o variantă.

„Nu îmi doresc să vorbesc despre posibilii investitori. Sunt discuţii cu câţiva oameni şi entităţi care şi-au arătat interesul, însă nu există ceva concret acum

Ar fi un lucru extraordinar să avem susţinerea financiară a domnului Ţiriac, însă bineînţeles experienţa în plan de management sportiv este binevenită şi oricând îi voi asculta sfaturile cu mare atenţie.

Da, au fost discuţii cu diverşi oameni care fie nu aveau interes în zona fotbalului… Însă discuţii există în continuare, sunt convins că sunt mulţi oameni care îşi doreasc să investească în fotbal. Cred însă că foarte multă lume este retincentă în a investi în fotval şi pot să înţeleg de ce”, a declarat Vlad Iacob.

De asemenea, Vlad Iacob a primit asigurări din partea lui Dorin Şerdean, acţionar majoritar la Dinamo prin firma Lotus, că echipa va fi susţinută cu un buget potrivit promovării.

„Nu se va suci domnul Şerdean, îşi doreşte că acest club să continue şi să ajungă la nivelul la care a fost. Asta mi-a trasmis la discuţiile pe care le-am avut cu dumnealui.

Ne bazăm pe un buget care să fie, care să ne asigure şanse se a lupta la promovare.

În momentul de faţă ne bazăm pe partenerii comerciali, pe sponsorii care au fost apropae de club în ultimii ani şi, bineînţeles, pe fani şi programul DDB”, a mai spus noul conducător al lui Dinamo.

Vlad Iacob, convins că datoriile lui Dinamo vor scădea. Planul pus la cale

În cadrul conferinţei de presă, noul administrator special a dezvăluit că datoriile clubului după procesul de ”haircut” pe care conducerea îl are în vedere vor ajunge la 1,8 milioane de euro, eşalonabile în trei ani.

El a precizat că se aşteaptă în continuare sprijinul suporterilor ca să achiziţioneze abonamente la meciurile care probabil se vor juca pe stadionul Arcul de Triumf, arena Dinamo urmând să intre în proces de demolare pentru a fi reconstruită.

„În prezent datorii sunt într-adevăr destul de ridicate, însă prin ‘haircut’, prin tăiere acestora, chiar semnificativ aş putea spune, le va plasa undeva în jurul valorii de 1,8 milioane de euro, eşalonabil în următorii trei ani. Suntem siguri că se poate realiza acest ‘haircut’.

Într-adevăr, situaţia nu e roz, însă ne bazăm, aşa cum am spus, pe partenerii comerciali, care au mai fost alături de club, pe sponsorii apropiaţi ai clubului şi în special pe fani, pe care îi aşteptăm să contribuie în continuare prin programul DDB.

Îi aşteptăm să achiziţioneze abonamente, sper ca în cel mai scurt timp să să anunţăm noua arenă pe care vom lua. Arcul de Triumf este o variantă de dorit. Cu siguranţă încercăm să rezolvăm situaţia de acolo cât mai repede cu putinţă. Acest club cred că poate fi reorganizat în aşa fel încât să fie atractiv inclusiv pentru pentru marii investitori privaţi”, a spus Vlad Iacob.

CITESTE SI:

Dinamo, aproape de a numi stadionul pe care va evolua în noul sezon: ”Încercăm să rezolvăm situația de acolo cât mai repede”

Vlad Iacob, convins că datoriile lui Dinamo vor scădea. Planul pus la cale

Video I Dorit la Dinamo de noua conducere, Ionel Dănciulescu reacționează: ”Vom avea o discuție”

4 gânduri despre &8222;„Ar fi un lucru extraordinar să avem susţinerea financiară a domnului Ţiriac”&8221;

  1. Intrebarea mea este: Dl Serdean, cat bani baga in club?
    Doar este actionar majoritar si banuiesc ca bugetul pe sezonul in curs, este alcatuit si din banii dl-ui Serdean, preponderent cu procentul de actiuni detinute.
    Am citit in articolul de mai sus ca Dinamo va avea un buget compatibil cu promovarea. OK, de acord, dar mai scrie ca bugetul este alcatuit din sponsorizari, programul DDB si abonamente. Nimic de sumele alocate de dl Serdean.
    Noi, cei care cotizam, sau cel putin eu, care am platit in avans (acum imi pare rau, asta e alta poveste), vreau sa stiu daca dl. Serdean contribuie la buget.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s