Ovidiu Burcă, mulțumit după a doua victorie pe banca lui Dinamo. Cerere transmisă conducerii

Dinamo a jucat miercuri dimineața la Popești-Leordeni (Ilfov) un meci amical cu echipa din acest oraș.

După a doua victorie în două amicale la Dinamo, 2-1 cu CS Plopeni și 1-0 cu SC Popești Leordeni, ambele echipe din Liga 3, antrenorul Ovidiu Burcă a declarat că mai are nevoie de timp și de jucători cu experineță pentru a putea face din echipa noastră una capabilă să se bată la promovarea în Liga 1.

”Mă bucur că azi nu am luat gol. E important să începem de la o bună organizare. Începem să arătăm ceva, dar suntem de forma pe care mi-o doresc. Din păcate, timpul e scurt. Lucrurile sunt așa cum le știam. Acum nu are rost să spun ce am găsit aici. Dar simt că lucrurile se mișcă în direcția bună. Trebuie să construim încet, cu liniște și răbdare.

Trebuie să-i resuscitez pe jucători. Nu sunt blazați, dar nu se simt bine știind că au retrogradat. Simt că își doresc să readucă Dinamo în elita fotbalului românesc. Pas cu pas, trebuie să aducem lucrurile pe un drum normal. În prejma echipei sunt jucători de perspectivă, dar au nevoie de timp. E nevoie de întăriri. Avem jucători puțini pe care ne putem baza la ora asta. Știu că cei din conducere sunt în discuții.

Nu e ușor să aduci jucători, pentru că lumea e speriată de instabilitatea de la club. E o mândrie să îmbraci tricoul lui Dinamo și sunt convins că sunt jucătorii care-și doresc să vină”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul meciului.

Noul tehnician din Ștefan cel Mare, s-a arătat mulțumit de noul transfer, din era Iacob – Burcă: ”Buhăescu este unul dintre cei mai prolifici jucători din Liga 2. E un transfer bun. Are caracteristicile pe care mi le doresc”.

Dinamo, o nouă victorie cu Burcă pe bancă

După 2-1 cu CS Plopeni, Dinamo s-a impus azi pe terenul celor de la SC Popești Leordeni, grație unui gol marcat de Vali Lazăr. Dinamo a început bine meciul, având ocazii prin Buhăescu, Dudea și Ahmed Bani. După ce gazdele au trecut de două ori pe lângă deschiderea scorului, prin Valentin Niculae (32 și 33), Vali Lazăr a marcat singurul gol al meciului.

Extrema dinamovistă a deschis scorul în minutul 35. Bordușanu a schimbat direcția foarte bine și i-a dat o pasă excelentă lui Lazăr. Mijlocașul lui Dinamo a scăpat pe partea stângă, l-a driblat pe portarul ieșit să-l blocheze și a șutat de la peste 30 de metri în poarta goală.

După pauză, Ovidiu Burcă a făcut mai multe schimbări. Mihai Eșanu în poartă, Lazăr a urcat vârf, Gavrilă a intrat și el, Crețu la mijloc cu Roșu și Buleică. Fundaș dreapta Cristian ”Ely” Ionescu, în centru au rămas Țone și Giafer.

Ovidiu Burcă, fiind nemulțumit că elevii săi nu țineau de minge a început să strige: ”Hai să ținem de minge!”.

Până la final de meci, Dinamo a mai ratat prin Andrei Florescu și Bogdan Gavrilă, în timp ce SC Popești Leordeni nu și-a mai creat ocazii importante.

Dinamo, care pe 6 august va începe sezonul de Liga 2, mai are programat un amical sâmbătă, cu CS Tunari, de la 10:00.

Dinamo în prima repriză: Oncescu – Gabriel Moura, Țone, Giafer, Amzăr – Dudea, N. Roșu – Bordușanu, Bani, V. Lazăr – Buhăescu

Rezerve: Fara, Eșanu – Buleică, A. Stan, A. Ivanov, M. Zamfir, G. Crețu, Gavrilă, Bobea, I. Roșu, Cr. Ionescu, A. Florescu, Al. Pop, Măgureanu, Cune, D. Dinu

Antrenor principal: Ovidiu Burcă

Antrenori secunzi: Sorin Colceag și Iulian Mihăescu

Antrenor de portari: Vicențiu Dragomir

Partida a avut loc pe terenul ilfovenilor din Liga 3.

Deși partida s-a disputat cu porțile închise, una dintre grupările dinamoviste au fost prezenți și au cântat pe tot parcursul meciului de pregătire. ”Cânii” au afișat și două mesaje: ”Ne dorim această victorie” și ”Suntem cu voi”.

CITESTE SI:

Dinamo, o nouă victorie cu Burcă pe bancă

Un nou pas important pentru noua arenă Dinamo

Amical I Popești Leordeni- Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă, mulțumit după a doua victorie pe banca lui Dinamo. Cerere transmisă conducerii&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s