Video I Sângele apă nu se face: ”Mă bucur că la final am ieșit noi învingători”

Rivalitatea există în continuare între Dinamo, Rapid și Steaua, acest lucru la dovedit din nou și Gicu Grozav.

Chiar dacă în acest sezon nu îmbracă tricoul alb-roșu, dinamovistul ”le-a băgat mortul în casă”, rapidiștilor. Unicul gol fiind marcat dintr-o fază creată de doi foști jucători din Ștefan cel Mare, care au păstrat spiritul nostru.

În minutul 23, o greșeală a lui Crepulja i-a permis lui Ivanovksi să recupereze mingea într-o poziție periculoasă. Acesta l-a servit pe Grozav, care și-a făcut culoar de șut și a finalizat pe scurt de la marginea careului. Moldovan era pe minge, însă a gafat incredibil și a scăpat balonul în plasă.

”A fost extraordinar pentru noi. Mă bucur că la final am ieșit noi învingători. A fost un meci greu. Știam că trebuie să muncim mult, dar ne bucurăm că am ieșit învingători și îi dăm înainte.

(n.r. – despre abordarea defensivă) Nu știu, poate jocul ne-a dus în direcția asta. Am încercat să ne apărăm mai bine, au venit peste noi, trebuiau să marcheze. Era normal să se întâmple așa. Ne-au înghesuit un pic, am avut determinare multă și după ce am suferit un pic am obținut cele trei puncte.

Dacă nu iei gol, iei cel puțin un punct. Am abordat meciul în acest fel, să stăm bine în apărare, să-i surprindem. I-am așteptat să greșească, i-am prins o dată, le-am dat un gol și acesta a fost rezumatul.

Mă simt foarte bine, vă dați seama. Am marcat într-un derby. Este un lucru foarte frumos, mai ales când reușești să și câștigi. Toți am dat 100% și sper să o ținem tot așa în continuare.

Victoriile pot să ne dea încredere, normal. Am reușit-o pe a doua la rând. Suntem încrezători. Sper să rămânem la fel de focusați, să ne antrenăm bine și etapa viitoare să mergem și să jucam bine”, a declarat Gicu Grozav, la finalul partidei cu Rapid.

Mirko Ivanovski a oferit pasa decisivă de la golul lui Gicu Grozav

”Un meci foarte greu pentru noi, un derby adevărat cum trebuie să fie în România și o mare victorie pentru noi. Am meritat și noi, dar și suporterii care au umplut stadionul.

Sunt bucuros, dar nu înseamnă prea mult pentru mine că am fost omul meciului. E important că echipa a câștigat și mai ales că e un mare derby. Sunt foarte bucuros că am câștigat. E o victorie care contează foarte mult, ne bucurăm azi și mâine, iar de luni facem analiză pentru meciul următor.

Am analizat foarte bine Rapidul, știam că e o echipă bună care pasează, care are jucători valoroși la mijloc. Dar am închis bine la mijloc. Știam unde sunt periculoși.

Cu atmosfera asta, ar fi normal să câștigăm fiecare meci, cu orice echipă din România”, a declarat Ivanovski.

Video I Petrolul Ploiești s-a impus cu 1-0 în fața Rapidului prin golul lui Gicu Grozav

CITESTE SI:

Natație I David Popovici, copilul de AUR a României! Un nou record, doborât de dinamovist

Simbolul Cătălin Hîldan din nou pe tricou

Dorinel Munteanu, cu încredere anunță revenirea a trei jucători importanți, înaintea duelului cu Dinamo

3 gânduri despre &8222;Video I Sângele apă nu se face: ”Mă bucur că la final am ieșit noi învingători”&8221;

Lasă un răspuns