Video I Ovidiu Burcă, după ce Iglesias întrerupe seria de înfrângeri și aduce victoria la Chiajna

Dinamo a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 2.

La fix o lună de la meciul în care evolua pentru prima dată în Liga 2 și se impunea cu 1-0, cu Progresul Spartac, Dinamo a reușit să obțină o nouă victorie în acest campionat, 1-0 în deplasare cu Concordia Chiajna, după ce între timp înregistrase trei înfrângeri consecutive.

Tehnicianul din Ștefan cel Mare, a răsuflat liniștit după meci:

”E o victorie venită după o perioadă în care am suferit. Nu știu dacă suporterii au înțeles că nimic nu se poate construi peste noapte. Azi am câștigat o stare de spirit. Fără o asemenea stare de spirit nu putem avea rezultate. Jucătorii au înțeles acest lucru.

Luăm o gură de oxigen. La început de drum, când pierzi, jucătorii pierd încrederea în ce spun eu. A fost cel mai greu să mențin linia de la început. La pauză i-am certat, voiam mai multă personalitate, curaj. Dar aceste lucruri vin odată cu victoriile.

Suntem pe drumul bun. Eu nu sunt un antrenor de rezultat. Lucrurile trebuie privite din altă perspectivă. Față de anii trecuți, lucrurile trebuie construite diferit. Eu am fost calm, chiar dacă am pierdut 3 meciuri. Mă felicit că am rămas fidel principiilor mele despre fotbal”, a declarat Ovidiu Burcă.

Dinamo, mai bună decât Concordia

Echipa lui Ovidiu Burcă a avut o prestație mai bună decât cea a lui Ianis Zicu și a reușit să dea lovitura în minutul 71, când spaniolul Daniel Iglesias l-a învins pe Chesneau.

Prima repriză a meciului desfășurat pe terenul secund al bazei sportive din Chiajna a fost una destul de echilibrată, mai mult de luptă pentru posesie, și fără situații mari de gol. Alexandru Pop (9, 14) a avut două șuturi pe și spre poartă în dreptul dinamoviștilor, iar de partea cealaltă Ndiaye (26) a trimis cu capul și a prins Dujmovic, iar Ghimfus (36) a prins un șut bun din lovitură liberă, însă portarul a anticipat direcția și a prins aproape de vinclu.

Partea secundă a jocului a fost una cu un ritm mai bun, dar și cu Dinamo aflată mai tot timpul în ofensivă, inclusiv după ce a deschis scorul.

Patriche (53) a ”șters” transversala cu o lovitură de cap, Amzăr (58) a fost egoist și a finalizat modest o fază de contraatac care putea aduce desprinderea, iar Bordușanu (69) a fost aproape de gol, însă Chesneau a deviat suficient cu vârfurile degetelor pentru a trimite pe lângă bară.

Golul a venit în minutul 71, din piciorul lui Daniel Iglesias, care a preluat în careu și a tras cu dreptul la colțul lung.

Și Concordia a avut un șut bun prin Ndiaye (57), respins cu efort de Dujmovic, dar ar fi putut egala rapid prin Mihai Constantinescu (73), însă Amzăr a fost mai rapid și și-a răscumpărat greșeala, fiindcă tot el intervenise în fața propriului goalkeeper și deviase spre poartă.

Cu Rusescu și Voinea introduși pe teren, Concordia nu a fost capabilă să marcheze măcar o dată, în timp ce Dinamo a mai avut situații la șuturile lui Iglesias (74), Buhăescu (82) și Bordușanu (85 și 90+2), însă nici ea nu a mai înscris.

S-a terminat 1-0 pentru Dinamo și urcă pe locul 12, cu 6 puncte, iar în runda următoare e gazdă în derby-ul cu Steaua (vineri, ora 21:30).

@doar_dinamo_official

Dinamo, victorie înaintea derby-ului cu Steaua! Dinamo a câștigat meciul din deplasare contra celor de la Concordia Chiajna.

♬ original sound – Doar Dinamo Official

CITESTE SI:

Dinamo, victorie înaintea derby-ului cu Steaua

CCA a anunțat arbitrul de la Chiajna – Dinamo

Avancronică I Concordia Chiajna – Dinamo București

3 gânduri despre &8222;Video I Ovidiu Burcă, după ce Iglesias întrerupe seria de înfrângeri și aduce victoria la Chiajna&8221;

Lasă un răspuns