Vlad Iacob ia atitudine: ”Chiar dacă lucrurile încă nu se văd”

Nu este un secret că oficialii clubului sunt în căutare unui investitor potent financiar, care să investească în clubul nostru.

Negocierile cu grupul One au căzut, asta și pentru că au fost fel și fel de informații scurse în presă, dar și oameni care au intervenit în negocieri și au pus diverse piedici, este de părere Vlad Iacob.

Administratorul special al clubului, Vlad Iacob, a spus că din acest moment nu se vor mai da informații către presă despre negocieri.

”Chiar dacă lucrurile încă nu se văd, lucrurile în birourile de la Dinamo și în managementul de la Dinamo, funcționează diferit. Discuțiile sunt deschise, nu voi mai furniza informații, au fost oameni care s-au insinuat, binevoitori care s-au insinuat în cadrul discuțiilor și care au apărut pe la ușa diferiților investitori, cu informații adesea false, nu voi mai dezvălui în niciun fel cu privire la negocierile și discuțiile deschise.

Cei care s-au insinuat, au avut diverse legături cu clubul, s-au prezentat drept cunoscători ai situației de la Dinamo, au mințit cu diverse lucruri. Pot fi diferite motive, efectul a fost negativ pentru club, e păcat, sunt oameni care au reprezentat clubul Dinamo. E păcat pentru reputația lor, onoarea lor. Au fost dezvăluite în presă numele lor”, a declarat Vlad Iacob.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Steaua

Biletele pentru următorul meci, s-au pus în vânzare! ”Câinii” vor juca pe teren propriu cu Steaua, iar biletele au fost puse deja în vânzare online, pe bilete.ro.

Partida Dinamo București – CSA Steaua București, din etapa a 6-a, se va disputa vineri, 9 septembrie, la ora 21:30, pe Arena Națională.

PREȚURILE BILETELOR:

LOJE: 200 lei;
VIP 1: 80 lei;
VIP 2: 70 lei;
TRIBUNA 1: 50 lei;
TRIBUNA 2: 40 lei;
PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN: 25 Lei;
PELUZA SUD: 25 Lei.

CITESTE SI:

Video I Dacian Varga, lecție dată tinerilor dinamoviști: ”Niște talente de zici că cine știe câte trofee au luat”

Bogdan Gavrilă, la un pas de transferul de la Dinamo

Antrenorul rivalilor a prefațat ”Eternul Derby”, Dinamo – Steaua

3 gânduri despre &8222;Vlad Iacob ia atitudine: ”Chiar dacă lucrurile încă nu se văd”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s