Detalii despre biletele pentru meciul din Cupa României cu Pandurii Tg. Jiu

Partida dintre Viitorul Pandurii Tg. Jiu și Dinamo București, din faza grupelor Cupei României, se va disputa joi, 29 septembrie, de la ora 21:30, pe stadionul ”Municipal” din Tg. Jiu.

Avem de luat și o revanșă împotriva unei echipe care ne-a învins în etapa a treia a campionatului cu scorul de 2-0. Însă nu este meci de campionat acum, este meci de Cupă și Dinamo poate ajunge în premieră în faza grupelor, acolo unde și banii pe care îi putem câstiga sunt mai mulți.

Fanii dinamoviști care vor ajunge la meci vor putea achitiziona biletele de la casele de bilete ale stadionului din Târgu Jiu și costul unui tichet este de 20 de RON! Așa cum am spus și cu alte ocazii, biletele pentru oaspeți pot fi achiziționate doar la casele de bilete.

”Întâlnim o echipă de liga a doua, care a început foarte bine acest sezon, o echipa puternică, va fi un moment al adevărului, i-am întâlnit la începutul campionatului, au câștigat, de atunci și până acum am progresat.

Pentru Dinamo, Cupa României este foarte importantă, tradiția ne obligă să mergem mai departe. Ar fi hazardat că este un obiectiv Cupa României, vom lua meci cu meci. Obiectivul principal este să construiesc o echipă competitivă, altcineva care ar fi venit să spună că vrea să promoveze și să câștige Cupa, cred că ar fi fost niște afirmații mai mult pentru suporteri, emoționale.

Eu știu care sunt obiectivele noastre, Cupa rămâne un obiectiv important al clubului. Eu simt că în afară de meciul de la Buzău, suntem o echipa căreia îi place controlul jocului, ne place mult mingea, eu cred că în multe meciuri am arătat un joc de calitate. Dacă nu ești bine organizat, poți avea probleme, dar cred că echipa a progresat și sper să o arătăm și în meciurile oficiale”, a declarat Burcă despre meciul cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

CITESTE SI:

Video I Tricolorii au făcut spectacol cu Bosnia, dar retrogradează în Liga C

Video I Lovitură pentru acționarul majoritar. Ce se va întâmplă cu Dorin Șerdean

Unde va juca Dinamo următoarele meciuri de pe teren propriu

3 gânduri despre &8222;Detalii despre biletele pentru meciul din Cupa României cu Pandurii Tg. Jiu&8221;

Lasă un răspuns