CCA a anunțat arbitrul de la Pandurii Tg. Jiu – Dinamo

Pentru Dinamo urmează meciul din deplasare cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, astăzi, 29 septembrie, la ora 21:30, pe stadionul ”Municipal” din Pandurii Tg. Jiu, contând pentru play-off-ul Cupei României.

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunţat brigada care va oficia partida Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo București.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Moroiță Andrei (Ploieşti). Acesta va fi ajutat de asistenții Marin Nicusor (Sușeni) și Şchiopeţ Claudiu (Braşov).

CCA l-a desemnat observator pe Comanescu Adrian (Râmnicu Vâlcea).

Detalii despre biletele pentru meciul din Cupa României cu Pandurii Tg. Jiu

Fanii dinamoviști care vor ajunge la meci vor putea achitiziona biletele de la casele de bilete ale stadionului din Târgu Jiu și costul unui tichet este de 20 de RON! Așa cum am spus și cu alte ocazii, biletele pentru oaspeți pot fi achiziționate doar la casele de bilete.

”Întâlnim o echipă de liga a doua, care a început foarte bine acest sezon, o echipa puternică, va fi un moment al adevărului, i-am întâlnit la începutul campionatului, au câștigat, de atunci și până acum am progresat.

Pentru Dinamo, Cupa României este foarte importantă, tradiția ne obligă să mergem mai departe. Ar fi hazardat că este un obiectiv Cupa României, vom lua meci cu meci. Obiectivul principal este să construiesc o echipă competitivă, altcineva care ar fi venit să spună că vrea să promoveze și să câștige Cupa, cred că ar fi fost niște afirmații mai mult pentru suporteri, emoționale.

Eu știu care sunt obiectivele noastre, Cupa rămâne un obiectiv important al clubului. Eu simt că în afară de meciul de la Buzău, suntem o echipa căreia îi place controlul jocului, ne place mult mingea, eu cred că în multe meciuri am arătat un joc de calitate. Dacă nu ești bine organizat, poți avea probleme, dar cred că echipa a progresat și sper să o arătăm și în meciurile oficiale”, a declarat Burcă despre meciul cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

CITESTE SI:

FRF a anunțat când va avea loc tragerea la sorți a grupelor Cupei României

Video I Răzvan Zăvăleanu, despre eventualele contestații din partea lui Șerdean și Badea asupra planului de reorganizare

Avancronică I Telekom Veszprem – CS Dinamo București

3 gânduri despre &8222;CCA a anunțat arbitrul de la Pandurii Tg. Jiu – Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s