Adrian Mihalcea și-a găsit echipă!

Adrian Mihalcea (46 de ani) a plecat de la Chindia Târgoviște pe 20 septembrie, iar în locul său a venit Toni Petrea (47 de ani), care are două victorii din două meciuri pe banca dâmbovițenilor.

Adrian Mihalcea și Valentin Stan fac echipă pe banca tehnică a celor de la FC Buzău!

În comunicatul emis în această dimineață prin care finanțatorul privat al Gloriei Buzău cerea demisia antrenorului Cristian Pustai și a staffului său se transmitea public și două propuneri pe care le are și le va face în ședința din această seară privind noul antrenor principal al echipei, dacă se va ajunge la despărțirea de Pustai.

Numele acestora nu au fost precizate, ci doar li s-a făcut o scurtă descriere, că unul are experiență, iar altul este localnic. S-a transmis însă că nu este ”implicat în scandalurile cu blaturi și pariuri”, pentru a fi clar pentru toată lumea că varianta Ion Viorel nu este luată în calcul.

”Propunerile noastre pentru banca tehnică sunt două: un antrenor cu experiență și un antrenor buzoian, neimplicat în scandalurile cu blaturi și pariuri care au îndepărtat buzoienii de echipa lor dragă”, se precizează în comunicatul semnat ”Campus Media”, acționar care are doar 20 la sută din acțiunile AS FC Buzău.

La scurt timp după publicarea comunicatului, numele celor două ”propuneri” ale finanțatorului privat al Gloriei Buzău pentru noua bancă a echipei au ”transpirat” rapid în presa locală, sub semnătura chiar unuia dintre angajații Campus Media, persoană care se numără printre cei care îl critică public de ceva timp pe Cristian Pustai și îi cere demisia.

”Potrivit surselor noastre, un cuplu de tehnicieni format din fostul dinamovist, Adrian Mihalcea şi actualul „principal” al celor de la Metalul Buzău, Vali Stan pare să fie soluţia optimă aleasă de diriguitorii fotbalului din Crâng”, a transmis Buzăul Sportiv, care a mai dat ca sigură despărțirea Gloriei de Cristian Pustai, antrenor care mai are contract valabil până în iunie 2023.

Mihalcea ar fi antrenorul experimentat nenumit de finanțatorul privat, iar Stan este antrenorul buzoian.

Adrian Mihalcea s-a despărțit recent de Chindia Târgoviște, prim-divizionară pe care a lăsat-o pe ultimul loc în prima ligă și pe care a preluat-o în vară, după ce a plecat de la Unirea Slobozia, singura echipă unde a avut rezultate de când e antrenor, însă la nivelul Ligii 2. Valentin Stan este președinte și antrenor la echipa din Liga 3 Metalul Buzău, formație sprijinită financiar de Consiliul Județean Buzău, acționar cu 40 la sută în cadrul AS FC Buzău.

Adrian Mihalcea și-a anunțat plecarea de la Chindia direct la interviul de la finalul meciului cu U Cluj

”Am încercat să revenim în joc și am aruncat toți jucătorii de atac pe care îi aveam. A fost o primă repriză liniștită, fără faze de poartă. În a doua repriză am intrat foarte bine, am avut două ocazii foarte mari, am luat gol la singura lor ocazie de gol. Apoi, am dominat finalul de meci.

Nu sunt multe de zis. S-au dăruit, au înțeles că era o șansă mare de a câștiga puncte astăzi. Nu am reușit și, din păcate, uitați-vă în ce situație suntem. Cred că se vor lua unele măsuri. Mai mult ca sigur. Da, ultimul meci. Avusesem ultimatum. Dacă reușeam să câștig aici, cred că aș fi continuat. Așa nu văd… Echipa parcă e blocată în fața apărării adverse.

Am avut extrem de multe ocazii, dar nu am reușit să câștigăm. Astăzi chiar nu sunt supărat. Au respectat ceea ce le-am cerut. Ocazii am avut, n-aș avea ce să le spun. Poate lipsa norocului ar fi ca și minus, dar au nevoie de un declic.

Aceștia suntem. Băieții au nevoie de încredere. După atâtea rezultate negative este un blocaj mental. Uitați-vă că în situații clare, deciziile sunt eronate. Sunt convins că pot reuși. Au nevoie de o victorie”, a declarat Adrian Mihalcea, la finalul partidei cu Universitatea Cluj.

CITESTE SI:

Video I Din nou eroul lui Dinamo: ”Muncesc cât pot de mult, cât pot de bine”

Concluziile lui Ovidiu Burcă după victoria cu Slobozia + I-a dedicat victoria ”Unicului Căpitan”, Cătălin Hîldan: ”Exact așa cum îmi doream”

Video I Dinamo câștigă la Giurgiu în fața Unirii Slobozia, în inferioritate numerică

3 gânduri despre &8222;Adrian Mihalcea și-a găsit echipă!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s