Handbal I Xavier Pascual, după victoria cu Porto: ”Cu această galerie cred că putem încerca să…”

Dinamo s-a impus în fața celor de la FC Porto, 32-27, în al patrulea meci al grupelor Champions League.

Această victorie a venit chiar în ziua când s-au împlinit 22 de ani de la dispariția ”Unicului căpitan”, Cătălin Hîldan.

În ziua când s-au împlinit 22 de ani de la dispariția lui Cătălin Hîldan, Dinamo a câștigat în fața lui FC Porto, în Liga Campionilor la handbal masculin.

Meciul disputat în Sala Polivalentă s-a disputat sub semnul echilibrului în prima repriză, pe care elevii lui Xavi Pascual au încheiat-o cu un avantaj de un singur gol. Marea favorită din acest meci a reușit, totuși, să își mărească avansul în ultimele 30 de minute, iar spectatorii nu au avut emoții în minutele de final. ”Dulăii” s-au impus în cele din urmă cu 32-27, acesta fiind primul succes pe care îl obțin în această ediție a Ligii Campionilor.

Spectatorii prezenți în Sala Polivalentă din București pentru meciul dintre Dinamo și FC Porto, din etapa a patra a Ligii Campionilor la handbal masculin, au oferit un moment emoționant.

În minutul 11, aceștia s-au ridicat de pe scaune și au aplaudat îndelung pentru a-i cinsti memoria celui care a fost Cătălin Hîldan, dispărut dintre noi în urmă cu 22 de ani.

Renumitul antrenor al ”dulăiilor”, a tras primele concluzii la finalul partidei:

”A fost greu, toate meciurile din Liga Campionilor sunt grele. Am jucat împotriva celor de la Porto, au mulți jucători internaționali, cred că am făcut o partidă bună, se poate evolua și mai bine decât am făcut-o, dar e normal că am făcut unele greșeli pentru că ei sunt o echipă bună.

În primele cinci minute ale celei de-a doua reprize am schimbat apărarea, atunci am recuperat 3-4 mingi, în plus am și terminat prima repriză cu un gol avantaj. Echipa a simțit presiunea în prima repriză, în partea a doua am jucat foarte bine, am alergat mai mult și când facem asta e complicat pentru orice echipă Azi a fost magnific, echipa a jucat bine pentru că atmosfera a ajutat mai mult ca în alte dăți, cu această galerie cred că putem încerca să câștigăm toate meciurile de acasă”, a declarat Xavier Pascual.

CITESTE SI:

Video I Dinamo, victorie clară în Liga Campionilor! Sărbătoare în Polivalentă

Handbal I Opt dinamoviști convocați la națională!

Avancronică I CS Dinamo București – FC Porto

3 gânduri despre &8222;Handbal I Xavier Pascual, după victoria cu Porto: ”Cu această galerie cred că putem încerca să…”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s