Video I Dinamo privită cu admirație de adversari: ”Dinamo este cu totul altă echipă”

Dinamo a bifat a doua victorie la rând după succesul din Cupă. ”Câinii” s-au impus în fața celor de la Unirea Slobozia în etapa a opta din Liga 2 cu scorul de 1-0. Alexandru Pop (29 de ani) a adus o nouă victorie pentru Dinamo.

Antrenorul oaspeților, Costel Enache, a vorbit la finalul partidei despre înfrângere și spune că Dinamo este cu totul altă echipă față de momentul în care ne-au învins în amicalul din vară, de la Slobozia.

”Nu cred că așa ar trebui să tratăm lucrurile. Două reprize total diferite. Îmi asum partea de mesaj pentru că, deși am vorbit mult cu jucătorii înainte, nu cred că am reușit să ajung la mintea și la sufletul lor și să îi fac să conștientizeze că Dinamo este cu totul altă echipă față de cea pe care am întâlnit-o în partea de pregătire.

Am fost puțin aroganți și fotbalul ne-a pedepsit. Am fost apatici și i-am lăsat pe adversari să câștige dueluri. Poate meritam și noi un gol, dar fotbalul ne-a arătat că nu e suficient cu jumătăți de măsură”, a spus Costel Enache, după meciul cu Dinamo.

Concluziile lui Ovidiu Burcă după victoria cu Slobozia

La finalul meciului, jucătorii au sărbătorit în vestiar succesul, iar Ovidiu Burcă a tras primele sale concluzii și a declarat că elevii săi încep să arate așa cum își dorește el.

Totodată, antrenorul „câinilor” a spus că victoria îi este dedicată lui Cătălin Hîldan. Miercuri, 5 octombrie, se împlinesc 22 de ani de la decesul acestuia.

”S-a schimbat puțin atmosfera. Lucrurile încep să capete o formă, exact așa cum îmi doream eu când am venit la Dinamo. Astăzi am avut un adversar care se apără foarte bine, cred că cel mai bine din Liga 2. A venit acel gol al lui Pop din fază fixă și lucrurile au căpătat o altă turnură.

Astăzi, ceea ce este cel mai important, în această zi tristă pentru Dinamo, am arătat multe din lucrurile pe care căpitanul nostru, Cătălin Hîldan, le-a avut: determinare, spirit, agresivitate. Nu am cedat nicio clipă și mă bucur pentru asta.

Orice antrenor care ar fi venit aici, mai ales în situația în care am găsit-o eu pe Dinamo, ar fi cerut timp. Suntem încă departe de ceea ce îmi doresc eu, dar faptul că începem să aratăm anumite lucruri, pe mine mă bucură. Echipa va crește.

(n.r. despre Catalin Hildan) Este un simbol al lui Dinamo, prin tot ceea ce a făcut. Parcă am simțit astăzi că ne-a ajutat de acolo de sus. Am avut discuții cu jucătorii, le-am spus și înainte de meci, și la pauză, și la final că el a lăsat în urma lui niște lucruri pe care noi trebuie să le ducem mai departe. E important și pentru suporteri să vadă la noi determinare și această dorință de a câștiga meciuri”, a spus Burcă, la finalul partidei.

Video I Gol Alexandru Pop!

@doar_dinamo_official

Dinamo – Slobozia, Liga 2 (etapa 8), scor final 1 : 0 (1-0). Pentru Dinamo a marcat: A. Pop 38′.

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official

După 8 meciuri, Dinamo are 9 puncte (3 victorii, 5 înfrângeri) și e pe 15. Unirea Slobozia e pe 6, cu 14 puncte.

Pentru Dinamo urmează deplasarea la Baia Mare, pentru duelul cu echipa din localitate.

CITESTE SI:

Arcul de Triumf deschis fotbalului!

Video I David Popovici, spectator de lux! S-a ridicat în picioare și a început să cânte alături de ultrași la meciul cu Porto

Video I Mesajul ”dulăilor” pentru suporteri, după victoria cu FC Porto

3 gânduri despre &8222;Video I Dinamo privită cu admirație de adversari: ”Dinamo este cu totul altă echipă”&8221;

Lasă un răspuns