Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după tragerea la sorţi. Mesaj trimis către jucători şi suporteri

Naţionala României şi-a aflat adversarele din drumul către EURO 2024, într-o ceremonie care a avut loc la Frankfurt.

Imediat după tragerea la sorţi, Edi Iordănescu a oferit prima reacţie, la Frankfurt, în ceea ce priveşte şansele României de calificare la EURO 2024. Selecţionerul vrea calificarea, dar a atras atenţia că grupa este una echilibrată, în care pot apărea surprize.

La tragerea sorţi de la Frankfurt, România a picat în grupa I a preliminariilor, cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra. Imediat după încheierea ceremoniei, Edi Iordănescu a reacţionat „la cald” şi a analizat şansele României în drumul către turneul final.

„Nu pot să mă pronunţ în sensul ăsta, accesibilă. Pot să spun că privim cu încredere şi cu optimism. E momentul să ne ridicăm nivelul. Să păstrăm ce a fost bun, să continuăm dezvoltarea şi să arătăm o mentalitate solidă.

Vedeţi că e, totuşi, o grupă echilibrată, fiecare meci să-l pregătim cât mai atent, să fim eficienţi şi să adunamă puncte pentru că toţi privim cu speranţa spre EURO. E o grupă în care se pot aduna puncte, dar e o grupă şi în care se pot pierde puncte, că e o grupă echilbrată.

Elveţia pare cea mai completă echipă, recent a învins Spania şi Portugalia, e o echipă pe care o cunoaştem destul de bine. Israel, ne-am întâlnit de curând şi am lăsat o impresie bună, dar e ochipă care are jucători din Champions League cu Maccabi.

Kosovo e o echipă bună şi e în creştere, Belarus la fel, au priodus surprize. Dacă avem speranţa, încredere, restul le putem produce în timp. Avem de produs o calificare, asta ne lipseşte, asta lipseşte suporterului român, nouă tuturor celor implicaţi în fenomen. Au arătat semne bună în septembrie, au răspuns bine sine dau speranţă. Am dorinţa imensă de a merge la un turneu final cu echipa naţională şi ştiu că, dacă vom fi acolo, suporterii vor fi acolo în număr mare.

De la mine va pleca acest semnal de luptă pentru suporteri, jucători, trebuie să ne luptăm şi să răzbim.

Am fost pregătit pentru orice scenariu, a fost o perioadă de analiză din partea mea. Am trecut peste perioada dificilă din iunie şi am răspuns bine în septembrie. Suporterii şi opinia publică să ne împingă de la spate în această provocare importanţă pentru noi”, a spus Edi Iordănescu, după tragerea la sorţi.

CITESTE SI:

Video I Dinamo doar egal la Baia Mare

Ovidiu Burcă, înainte meciului cu Baia Mare: ”Ne-au dat încredere victoriile”

Dani Iglesias: ”De aceea am venit aici”

3 gânduri despre &8222;Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după tragerea la sorţi. Mesaj trimis către jucători şi suporteri&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s