Dinamo – FCU Craiova, pe ce stadion se va disputa meciul din Cupa României

Dinamo continuă să caute variante pentru disputarea meciurilor de pe teren propriu. După ce bătrâna arenă din șoseaua Ștefan cel Mare a fost programată pentru demolare, echipa noastră a început sezonul la Clinceni.

Suspendarea de două etape primită din partea Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal ca urmare a incidentelor de la derby-ul cu Steaua, joc disputat, cu Dinamo în postura gazdei, pe Național Arena, a trimis echipa antrenată de Ovidiu Burcă la Giurgiu, la mai mult de 40 de kilometri de București, așa cum stipula decizia comisiei federale.

Astfel, Dinamo a disputat partida cu Unirea Slobozia pe arena Marin Anastasovici și urmează să joace, tot în orașul de la malul Dunării, partida cu Ripensia Timișoara, joc programat sâmbătă, cu începere de la ora 12:00.

În condițiile în care Federația Română de Fotbal a solicitat ca clubul organizator să precizeze, cu șapte zile înainte de fluierul de start, arena pe care se va disputa meciul contând pentru grupele Cupei României cu FCU Craiova -confruntare programată marți, 18 octombrie, ”câinii” au transmis către Casa Fotbalului tot arena Astrei Giurgiu.

Partida din Cupă se poate disputa și pe Arcul de Triumf

Totuși, chiar dacă șansele sunt mici, există posibilitatea ca meciul cu oltenii să se dispute chiar pe Arcul de Triumf, arena de patru stele la care dinamoviștii visează încă de la începutul sezonului.

Potrivit prietenilor noștri de la playsport.ro, atât FRF, cât și FCU ar fi acceptat ca în caz că gazdele obțin acceptul pentru a închiria stadionul de lângă Cașin pentru acest eveniment, meciul să se poată disputa în centrul Capitalei. Un răspuns în acest sens trebuie primit până joi, altfel, duelul cu oltenii se va juca la Giurgiu.

CITESTE SI:

Motivul pentru care Quentin Bena a dispărut din primul 11 al lui Dinamo: ”Apare o destabilizare în dueluri”

Handbal I România debutează joi în preliminariile Campionatului European din 2024

Acuzații-șoc ale lui Ivanov cu privire la retrogradarea lui Dinamo

3 gânduri despre &8222;Dinamo – FCU Craiova, pe ce stadion se va disputa meciul din Cupa României&8221;

Lasă un răspuns