Video I Povești despre viața uneia dintre cele mai bune jucătoare de polo de la Dinamo, Chelsea Gandrabura: ”A fost o satisfacţie că am putut ajuta echipa”

În vârstă de 21 de ani, Chelsea Gandrabura s-a născut în Republica Moldova, unde a şi început să joace polo pe apă, un sport pe care spune că-l admiră datorită complexităţii lui.

La vârsta de 16 ani a venit în România, în Bucureşti, pentru a juca polo la Dinamo, unde a devenit una dintre cele mai bune jucătoare din țara noastră.

Frumoasa dinamovistă a participat cu naţionala României la Campionatele Europene de polo feminin, o performanţă istorică pentru ţara noastră. De precizat că polo feminin este un sport nou în ţara noastră şi primele echipe de club au apărut în urmă cu aproximativ 10 ani.

Poate că nu cu toții suntem familiarizați cu acest spor, dar trebuie de știut că este un sport destul de brutal, atât la feminin și mai ales la masculin. Sub apă și mascate de valurile din bazin, sunt duse contacte fizice demne de luptele din cușcă. Chelsea a povestit în cadrul podcastului Orange Sport, ”1 la 1”, a povestit cum a fost nevoită să joace chiar și cu un degetul fracturat.

”Aia cu nu te da bătut niciodată… Chiar dacă pare banal, că este o chestie pe care poţi să i-o spui oricărui sportiv, am resimţit-o în momentul în care aveam degetul rupt, pe care l-a fracturat într-un meci şi…

Avem degetul rupt şi mâna în ghips, eram la Oradea, jucam pentru locurile 3-4 şi când am văzut că echipa mea pierde, în repriza a doua, era foarte supărător pentru mine. Mai ales că nu pot ca şi căpitan să le fiu alături.

În momentul ăla l-am întrebat pe antrenor: ”Mă bag?” Şi el a zis că ”fă cum ştii”. Mi-am scos ghipsul, m-am băgat în apă, am marcat 3 goluri şi am câştigat.

Nu e de laudă pentru mine, cât a fost satisfacţia aia că am putut să ajut echipa, chiar dacă am rămas cu degetul urât format… satisfacţia aia că mi-am putut ajuta echipa, momentul ăla mi-a rămas implementat în minte”, a povestit Chelsea Gandrabura.

Chelsea a dezvăluit şi cum părinţii săi au ajuns să-i pună acest nume. Ideea i-a venit tatălui său, care lucra în Londra:

”E un prenume englez. Mama, când era însărcinată, tata lucra în Londra şi a venit cu sugestia aceasta şi a spus că mi se potriveşte numele”, a mai spus Chelsea Gandrabura.

Ea a povestit amuzată că au fost multe persoane care au confundat-o cu una dintre fiicele lui Dan Petrescu, cel care are o fiică pe care o cheamă tot Chelsea: ”M-a mai întrebat lumea dacă sunt fiica lui Dan Petrescu”.

CITESTE SI:

Gloria Buzău – Progresul Spartac 0-0 I Avantaj Dinamo în lupta pentru play-off

Serie de patru meciuri extrem de importantă pentru ”haită”

Volei feminin I Gata de startul noului sezon 2022/2023: ”Sigla din piept ne obligă sa țintim sus!”

3 gânduri despre &8222;Video I Povești despre viața uneia dintre cele mai bune jucătoare de polo de la Dinamo, Chelsea Gandrabura: ”A fost o satisfacţie că am putut ajuta echipa”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s