Ovidiu Burcă: ”Sunt anumite probleme care se vor rezolva în curând”

Dinamo deschide joi etapa a 12-a din Liga 2 Casa Pariurilor contra lui CSM Slatina. Înaintea acestui meci, tehnicianul Ovidiu Burcă a susținut o conferință de presă, în care a lămurit mai multe aspecte, inclusiv situația financiară.

Vineri, 21 octombrie, programul socios a suporterilor dinamoviști ”Doar Dinamo București” care a susținut financiar clubul în ultimii ani, a făcut un apel la masa de suporteri, în speranța de a aduna 60.000 de euro pentru plata salariilor de la club.

Ovidiu Burcă ține să lămurească acest aspect și spune că nu este doar o întârziere de plată și că acest lucru nu va afecta evoluția ”câinilor” în teren.

”Noi încercăm să stăm deoparte de probleme, cred că niciun jucător care a venit anul acesta nu a avut așteptări extraordinare ca dpdv financiar să își îndeplinească vreun vis, altele au fost motivele, am avut discuția asta, nu cred că e cineva care să se plângă. Sunt anumite probleme care se vor rezolva în curând, cum au rezolvat și altele. Sunt convins că ce facem pe teren poate influența mult viitorul acestui club. Aceste probleme care apar nu trebuie să le dăm prea multă atenție.

Meciul de mâine este cu încărcătură specială, ne apropiem de obiectivul ce ni le-am propus, de a fi lupta pentru primele 6. Avem un parcurs bun în ultimele meciuri, ne dorim să continuăm pe același drum. A fost greu, de aceea nu trebuie să pierdem concentrarea.

Dinamo București suntem noi cei care suntem în liga a doua, nu încape niciun dubiu’, identitatea este clară, vrem să creăm aceea coeziune care să ne aducă mari satisfacții.

Ultimele rezultate au readus optimismul, simt asta și pe teren, pe stradă în interacțiunea cu oamenii. Speranța moare ultima, poate că în momentul acesta greu e unul de încercare, cei puțini rămăși o să o scoatem la capăt. În momentele bune toată lumea îți este alături, dar momentele care contează cu adevărat sunt cele grele. Cei care rămân alături sunt cei adevărați”, a spus Ovidiu Burcă, astăzi în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Slatina.

Burcă, țintește cele trei puncte cu Slatina

Tehnicianul lui Dinamo a declarat că echipa se află pe un drum bun în ultimul timp şi îşi doreşte foarte mult să continue pe aceeaşi linie.

„CSM Slatina este una dintre revelaţiile acestui început de campionat. Poate e o surpriză pentru cei care nu cunosc ce se întâmplă acolo, dar pentru mine, care am antrenat Slatina anul trecut, nu este. Unii dintre jucătorii care au fost la ei pe banca de rezerve la ultimele meciuri cred că ar face faţă şi la noi, la Dinamo. Aşa că ne aşteaptă un meci complicat, dar cred eu că suntem pregătiţi.

Suntem pe un drum bun în ultimul timp şi ne dorim foarte mult să continuăm pe aceeaşi linie, cu aceeaşi concentrare şi intensitate. Meciul are o încărcătură specială pentru că în cazul unei victorii ne vom apropia foarte mult de obiectivul propus, acela de a intra în lupta pentru primele 6 locuri. Ne-a costat foarte mult să ajungem unde suntem acum şi de asta nu trebuie să pierdem concentrarea”, a spus Burcă.

„Ultimele rezultate au readus optimismul suporterilor noştri. Simt asta pe teren, dar şi pe stradă în interacţiunea cu oamenii. Speranţa moare ultima, dar ăştia puţini care am mai rămas pe aici cred că o vom scoate la capăt. În momentele fericite toată lumea îţi e alături, dar cele care contează cu adevărat în viaţă sunt cele grele”, a adăugat el.

Decizia finală în cazul lui Vali Lazăr

Tehnicianul a menţionat că nu se va mai baza pe Valentin Lazăr, jucător pe care l-a exclus din lot la începutul acestei luni: „Eu i-am transmis lui Vali Lazăr încă de acum 3-4 săptămâni că din punct de vedere sportiv nu mă mai bazez pe el. Rămâne să găsească o soluţie cei din conducere. Eu nu dau jucători afară, nu reziliez contracte. Eu nu am nicio listă neagră, doar nişte principii şi valori de la care nu mă abat. Jucătorii ştiu foarte bine care sunt”, a precizat antrenorul.

CITESTE SI:

Video I Reacția lui Ovidiu Burcă, după diagnosticul crunt primit de Bordușanu

Viitorul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev a fost decis: ”Contractul nostru este construit pe baza unor termeni”

Video I Ovidiu Burcă, țintește cele trei puncte cu Slatina. Decizia finală în cazul lui Vali Lazăr

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă: ”Sunt anumite probleme care se vor rezolva în curând”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s