Video I Primul meci intercluburi pe ”Arcul de Triumf”! Conducerea lui Dinamo așteaptă un stadion plin cu Sepsi

Dinamo va juca pe „Arcul de Triumf” meciul cu Sepsi, din grupele Cupei României, programat pe 8 noiembrie de la ora 21:00. Va fi primul meci de fotbal intercluburi găzduit de arena de lângă mănăstirea Cașin, care are o capacitate de 8.000 de locuri!

Conducerea lui Dinamo a renunțat la varianta disputării meciurilor stabilite pe teren propriu la Giurgiu, însă doar o arenă plină meci de meci meci o poate ajuta pe Dinamo să joace mereu pe stadionul din centrul Capitalei.

De menționat! Dinamo nu va renunța definitiv la disputarea meciurilor la Giurgiu, deoarece, arena ”Arcul de Triumf” este în portofoliul Federației Române de Rugby, iar aceștia au prioritate.

Administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob spune că arena Arcul de Triumf trebuie să se umple la partida cu Sepsi, mai ales că echipa lui Ovidiu Burcă va întâlni o echipă din Superliga.

Peste 8.000 de spectatori sunt așteptați la meciul cu formația din Sfântu Gheorghe.

”Clubul a depus eforturi imense din punct de vedere financiar pentru a închiria arena Arcul de Triumf. Avem nevoie mai mult ca niciodată de prezența fanilor la stadion. Vom face publice costurile pentru închirierea arenei, dacă fanii vor umple stadionul și vor achiziționa toate biletele puse în vânzare.

Atunci, vom avea argumente solide să jucăm pe arena Arcul de Triumf și în următoarele partide. În caz contrar, nu știm dacă putem susține organizarea de meciuri pe arena Arcul de Triumf și în viitor”, a spus Vlad Iacob.

Costurile unui meci jucat de Dinamo pe ”Arcul de Triumf”

Dinamo trebuie să achite un total de 18.000 de euro, după cum au stabilit administratorii arenei.

În această sumă de bani intră diverse cheltuieli, precum: 5.000 de euro (chiria evenimentului), 4.000 de euro (operare echipamentelor stadionului), 4.000 de euro (curățenia), 3.000 de euro (nocturna), 2.000 de euro (schimbare buturi de rugby cu porți de fotbal și marcajul gazonului).

Meciurile de ”acasă” pe care le va disputa Dinamo în sezonul regulat de Liga 2:

  • Dinamo – CSC Dumbrăvița, 13 noiembrie (se va disputa la Giurgiu);
  • Dinamo – Unirea Constanța, februarie 2023;
  • Dinamo – Politehnica Timișoara, martie 2023.

Stadionul ”Arcul de Triumf” a fost inaugurat pe 3 iulie 2021 cu un meci de rugby, România – Argentina 17-24.

Dinamo și Sepsi OSK fac parte din prima grupă a Cupei României, A. Covăsnenii au 3 puncte după o victorie cu 3-1 în fața lui Petrolul, iar Dinamo un punct, după 0-0 cu FCU Craiova.

Până acum, arena de lângă Herăstrău a găzduit meciuri de fotbal, mai exact partida amicală a României U21 cu Finlanda U21, scor 2-1, în martie 2022, dar și meciul feminin al României cu Elveția, scor 1-8, din aprilie 2022, precum și finala Cupei României la feminin. De atunci, cluburile de fotbal din București au încercat fără succes să închirieze arena.

CITESTE SI:

Handbal I ”Dulăii” și-au stabilit obiectivul din meciul cu HC Zagreb: ”Este un joc cheie în acest moment”

Oficial I Dinamo a bătut palma pentru ”Arcul de Triumf”! Când vor debuta ”câinii” pe cocheta arenă

Rivalii regretă lipsa lui Dinamo din prima ligă: ”Îmi lipsește foarte mult Dinamo”

3 gânduri despre &8222;Video I Primul meci intercluburi pe ”Arcul de Triumf”! Conducerea lui Dinamo așteaptă un stadion plin cu Sepsi&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s