Florentin Petre a reziliat contractul cu CSM Ceahlăul. Explicațiile clubului

Fostul dinamovist, Florentin Petre şi-a reziliat contractul cu nemţenii după a patra înfrângere în ultimele şase partide disputate.

Deşi a început foarte bine această stagiune şi a fost nevînvinsă în primele 5 runde, trupa de sub Pietricica a alunecat încet, dar sigur, în clasament după mai multe eşecuri în faţa unor contracandidate la play-off. Iar ultimul pas greşit al galben-negrilor a dus la despărţirea de Florentin Petre. Ceahlăul a pierdut pe terenul celor de la Dante Botoşani şi este acum pe poziţia a 5-a în seria 1 a Ligii 3.

La două lungimi de locul 4, ultimul care garantează prezenţa în play-off. Deşi a preluat echipa la începutul anului cu obiectivul clar de a promova, Florentin Petre nu a putut ridica nivelul unei echipe aflată în al treilea eşalon din vara lui 2018. În ciuda faptului că mai avea experienţa unei promovări. Reuşind să o ducă pe Dacia Unirea Brăila în Liga 2, în 2021.

”Piticul” avea ca obiectiv calificarea în play-off, care nu e neapărat departe nici acum, CSM Ceahlăul fiind la două puncte de locul 4, Dante Botoşani.

Însă, în urma unor discuții cu conducerea, după cum anunță CSM Ceahlăul, s-a decis rezilierea acordului de comun acord, chiar dacă acesta mai era valabil până în vara anului următor, până la finalul acestui sezon.

”Mulțumim, Florentin Petre!

CSM Ceahlăul Piatra Neamț și antrenorul Florentin Petre au încheiat astăzi, 07.11.2022, colaborarea care a început în luna ianuarie a anului în curs. Contractul dintre cele două părți trebuia să se încheie în luna iunie a anului 2023, dar pe cale amiabilă s-a decis acum întreruperea sa.

Pe această cale, CSM Ceahlăul Piatra Neamț mulțumește antrenorului Florentin Petre pentru munca depusă, pentru aportul adus la dezvoltarea clubului și îi urează multă sănătate și succes în activitate de aici înainte!”, se arată în comunicatul emis de CSM Ceahlăul.

Înainte de venirea la CSM Ceahlăul, Florentin Petre a mai antrenat ca ”principal” echipele Dinamo 2 (iunie 2015 – iunie 2016), Foresta Suceava (octombrie 2017 – iunie 2018) și Dacia Unirea Brăila (august 2018 – decembrie 2021).

Cristian Pustai, negocieri avansate cu CSM Ceahlăul

Ceahlăul nu a stat însă mult fără antrenor. Clubul patronat de Anton Măzărianu a şi găsit un succesor pe măsura celui plecat. Astfel, Cristi Pustai a acceptat provocarea de a prelua banca tehnică a moldovenilor. Fostul tehnician al celor de la Gaz Metan Mediaş nu a aşteptat nici el prea mult o nouă destinaţie. Se despărţise recent de FC Buzău, divizionara secundă pe care a condus-o şi în stagiunea trecută.

Obiectivul intermediar va fi să ducă formaţia nemeţeană pe unul dintre locurile de play-off care să îi permită continuarea cursei pentur promovare. Apoi la sfârşitul celor 9 meicuri din partea a doua a sezonului, Ichim & Co vor trebui să se claseze pe una dintre primele două poziţii pentru a ajunge la barajele de accedere în Liga 2. Situaţia clubului din Piatra Neamţ nu este însă cea mai fericită. Şefii grupării au depus la tribunal cererea de intrare în insolvenţă în vara acestui an.

CITESTE SI:

Avancronică I Dinamo București – Sepsi OSK

”Clau-gol” a revenit în antrenorat, după aventura scurtă de la Poli Iași

PCH ia cu asalt stadionul ”Arcul de Triumf”

3 gânduri despre &8222;Florentin Petre a reziliat contractul cu CSM Ceahlăul. Explicațiile clubului&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s