Reacția clubului Dinamo după dezinformarea apărută în presă, precum fanii au provocat daune arenei ”Arcul de Triumf”, la meciul cu Sepsi

O parte din mass-media sportivă din țară, au publicat câteva imagini, care la rândul lor au fost preluate de la unii la alții, informând că suporterii dinamoviști au provocat daune pe stadionul ”Arcul de Triumf”, la meciul cu Sepsi OSK, din grupele Cupei României.

Mai multe scaune au fost rupte la una dintre peluze, iar fanii au lăsat resturi menajere în tribune.

Clubul Dinamo Bucureşti, prin administratorul special Vlad Iacob, a anunțat că fanii au produs pagube materiale minore, iar clubul va achita daunele. Totodată, clubul Dinamo dezminte informațiile potrivit cărora jucătorii ar fi lăsat mizerie în vestiar și publică un clip video în acest sens.

”Comunicat de presă

Articolele din presă și modul în care se folosesc imagini cu aceleași câteva daune, fotografiate în mod repetat, din mai multe unghiuri, arată, în opinia mea, intenția de a blama cu argumente minore, dar prezentate disproporționat, clubul Dinamo și suporterii dinamoviști.

E regretabil că se produc pagube materiale, fie ele și minore, așa cum sunt în cazul de față, dar mai regretabilă este manipularea și escaladarea disproporționată a unor astfel de situații!

Este o încercare de a se demonstra că pe „Arcul de Triumf” nu trebuie să evolueze cluburi de fotbal. E o campanie intenționată și nu este în spiritul „fair-play”-ului atât de invocat în sport.

Respect echipele naționale ale oricărui sport și felicit Federația Română de Rugby pentru calificarea „Stejarilor” la Campionatul Mondial! Cred însă că bunurile construite din bani publici ar trebui gestionate în interesul publicului, respectând și cunoscând prioritatea legală pe care meciurile echipelor naționale o au pe Arena „Arcul De Triumf”. Banii publici sunt realizați prin munca a milioane de români și inclusiv prin munca suporterilor dinamoviști, care, prin dedicarea lor față de club, au demonstrat că merită să se bucure de fotbal pe o arenă ultramodernă și înainte de finalizarea noului Stadion Dinamo.

Puțin peste 20 de scaune au fost deteriorate în urma meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar clubul va achita integral daunele provocate de suporterii noștri. Niciunul dintre acestea nu a fost smuls intenționat – așa cum anumite persoane vehiculează în presă – iar toate daunele par accidentale și cu siguranță au survenit în momentele de bucurie și în urma spectacolului oferit de către suporterii dinamoviști.

În privința curățeniei, avem o regulă: vestiarul nostru trebuie să rămână curat, după fiecare meci. Este o regulă pe care am instaurat-o împreună cu Ovidiu Burcă, de când am venit la Dinamo. Cu această ocazie, invităm reprezentanții mass-media după fiecare partidă pentru a filma în ce condiții predăm vestiarul la final.

Aseară, după meci, staff-ul și jucătorii noștri au curățat integral vestiarul și au solicitat inclusiv mijloacele necesare pentru a îndepărta iarba rămasă pe podea. Ni s-a transmis că de acest aspect se va ocupa firma de curățenie. Serviciile de curățenie au fost parte din contractul de utilizare al arenei, achitat integral de către club.

În acest sens, punem la dispoziție câteva imagini de dinainte de partidă, care demonstrează faptul că așezarea mobilierului din vestiarul nostru era diferită, iar fotografiile prezentate în presă sunt fie din vestiarul oaspeților, fie au fost efectuate în urma altui eveniment”, se arată într-un comunicat.

CITESTE SI:

Cauza absenței lui Gabriel Moura din partida cu Sepsi

Răzvan Zăvăleanu, detalii despre posibilii investitori: ”Cei interesați au vrut să verifice documentele”

Răzvan Patriche, dezamăgit după înfrângerea cu Sepsi: ”Nu am început cum trebuie”. Ce spune despre atmosfera din tribune

3 gânduri despre &8222;Reacția clubului Dinamo după dezinformarea apărută în presă, precum fanii au provocat daune arenei ”Arcul de Triumf”, la meciul cu Sepsi&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s