Oficial I Vlad Iacob a bătut palma cu un jucător pentru a-şi găsi echipă

Dinamo se pregătește să joace meciul din etapa a 14-a, cu Dumbrăvița. Partidă programată, duminică, 13 noiembrie, la ora 11:00, pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Înaintea partidei, administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob, a anunțat că extrema Vali Lazăr (33 de ani) nu va continua în Ștefan cel Mare.

Revenit în această vară la Dinamo, Valentin Lazăr (33 de ani) a fost exclus din lot de către Ovidiu Burcă (42 de ani) la ultimele meciuri ale echipei.

Vlad Iacob și Valentin Lazăr au căzut de comun acord ca ultimul, din iarnă, să își găsească din nou echipă.

„Am ajuns la o înțelegere cu Vali Lazăr și țin să-i mulțumesc lui. Știe situația financiară a clubului și a acceptat să-și primească banii în iarnă. Atunci va fi jucător liber de contract. Ne-am înțeles. Poate semna cu alt club atunci.

Din fericire pentru el, are o situație materială mai bună decât alți jucători. Nu avea un salariu foarte mare, dar nu vreau să intru în detalii”, a spus Iacob, potrivit playsport.ro.

Ovidiu Burcă a explicat de ce l-a exclus din lot pe Valentin Lazăr, înaintea meciului cu Unirea Slobozia

La finalul meciului, Burcă a fost întrebat despre situația lui Lazăr. Tehnicianul lui Dinamo a dat de înțeles că fostul căpitan al roș-albilor nu a respectat cerințele sale și, drept consecință, a fost exclus din lot.

“Atunci când interesele unui fotbalist sunt deasupra celor ale echipei, nu voi avea niciun moment de îndoială să iau niște decizii chiar dacă sunt grele pentru mine. N-am convocat un jucător cu ștate vechi și care are un istoric la Dinamo, dar nu pot să mă abat de la principiile și regulile mele despre fotbal și despre viață”, a spus Burcă.

Lazăr, care a venit la echipă în această vară, a mai jucat pentru Dinamo în perioadele 2013-2017 și 2020. În actualul sezon, fotbalistul a evoluat în opt meciuri și a reușit o pasă decisivă.

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Dumbrăvița

Audio I Prima reacția a lui Alin Petrache, după scandalul pagubelor de pe Arcul de Triumf: ”Normal că ne-am supărat”

Dinamo, răspuns oficial privind investitorul arab a lui Constantin Anghelache

3 gânduri despre &8222;Oficial I Vlad Iacob a bătut palma cu un jucător pentru a-şi găsi echipă&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s