Judecătorul sindic a decis!

Fanii din programul DDB, cel care a susținut și susține financiar Dinamo în ultimii ani, așteaptă cu nerăbdare aprobarea noul plan de reorganizare sin Ștefan cel Mare.

Astăzi, 25 octombrie, judecătorul sindic a rămas în pronunțare pentru ”planul de reorganizare modificat”.

În ceea ce privește reorganizarea judiciară (n.r. dosarul de insolvență), indiferent de aprobarea ”planului modificat” sau nu, s-a stabilit un nou termen pentru 6 februarie 2023.

Din păcate, nu vom avea parte de o decizie astăzi, așteptam un verdict din partea judecătorului sindic pe data de 5 decembrie 2022.

SOLUȚIA INSTANȚEI:

”Admite cererea de sesizare a Curţii Constituţionale formulată de creditorul Şerdean Pavel Dorin. Sesizează Curtea Constituţională cu soluţionarea excepţiei de neconstitu?ionalitate a dispoziţiilor art. 133 alin. 6 din Legea nr. 85/2014 raportat la dispoziţiile art.44 alin. 2, art. 44 alin. 3, art. 45 şi art. 136 alin. 5 din Constituţia României, astfel cum a fost invocată de creditorul Şerdean Pavel Dorin. Amână pronunţarea asupra celorlalte cereri la data de 05.12.2022. Pronunţarea se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei. Pronunţată în şedinţă publică azi”.

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la Poli Iași – Dinamo

Video I ”Câinii” se adună în programul DDB: ”Membrii în program cresc”

Video I Președintele DDB a răspuns celei mai importante întrebări: ”Ce se întâmplă cu Dinamo dacă planul de reorganizare nu va fi aprobat?”

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Judecătorul sindic a decis!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s