Video I Xavi Pascual, cadou pregătit românilor de Ziua Națională

Dinamo București a intrat în ultima sută de metrii, în drumul spre calificarea în faza sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Campioana României a izbutit să o învingă pe Wisla Plock în meciul tur, cu scorul de 32-27, din etapa a 7-a, a grupelor Champions League.

Grație acestei victorii, ”dulăii” şi-au consolidat poziția a 5-a în clasamentul intermediar. Au 7 puncte, la o distanţă de 4 lungimi de penultimul loc, ce nu mai asigură calificarea în play-off.

Astfel, dinamoviştii merg în Polonia pentru returul cu Wisla Plock din sala ”Orlen”. La ultima confruntare directă de pe terenul polonezilor, meciul s-a terminat la egalitate, 26-26. Partida s-a jucat în urmă cu 3 ani, tot în Champions League.

Partida retur se va disputa, joi, 1 decembrie, de la ora 19:45 (ora României) și va fi televizată în țară de Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport.

Înaintea partidei, tehnicianul ”dulăilor”, Xavi Pascual a prefațat partida de mâine seară și le promite un cadou tuturor dinamoviștilor.

”Avem datoria să câștigăm toate meciurile, iar următorul meci îl avem pe terenul celor de la Wisla Plock, unde este foarte greu de câștigat.

Antrenorul celor de la Wisla Plock, cunoaște foarte bine echipa noastră și sigur că va face schimbări în echipa sa, după ce a văzut în meciul tur.

Eu am încredere în echipă și sper să facem un cadou frumos suporterilor noștri și nouă, binențeles”, a declarat antrenorul lui Dinamo, Xavi Pascual.

Valentin Ghionea anunță victoria ”dulăilor” din Ligă

Cel mai experimentat dinamovist din ”haită”, Valentin Ghionea anunță victoria ”dulăilor” din Ligă, pentru a le ura românilor LA MULȚI ANI!

”Cred că avem putere să câștigăm la Wisla Plock pentru că vom merge în Polonia cu un moral bun.

Dacă vom reuși victoria, nu vom mai sta cu același stres ca și în sezonul trecut, să avem emoții până la ultimul meci.

Cu o victorie la Wisla Plock, vom face nouă puncte. Puncte necesare pentru calificare. Este un lucru important pentru Dinamo și handbalul românesc, pentru că nu s-a mai întâmplat de mult și sper ca noi să fim cei care reușim!”, a spus Valentin Ghionea, înaitea pattidei cu cu Wisla Plock.

Dinamo va sărbători ziua națională a României în sala ”Orlen” din Polonia, iar cel mai consacrata jucător al naționalei, sper sa facă românii fericiți de ziua lor.

”Le vom dedica această victorie, pentru că suntem români și suntem departe de țară și le dedicăm românilor pentru ziua națională!”, a mai spus extrema dreaptă a lui Dinamo.

@doar_dinamo_official

Hndbal I I Valentin Ghionea anunță victoria ”dulăilor” din Ligă

♬ original sound – Doar Dinamo Official

Ghionea este handbalistul român cu cele mai multe meciuri şi cele mai multe goluri în istoria Champions League. El a jucat 14 sezoane la acest nivel, pentru Dinamo, Pick Szeged, HCM Constanţa, Wisla Plock şi Sporting Lisabona, având în total peste 460 de goluri marcate.

Valentin Ghionea este printre cei mai buni cinci marcatori all-time ai naţionalai României.

CITESTE SI:

RTZ a anunțat judecătorului sindic, suma totală virată de DDB către Dinamo

Video I Iulian Roșu anunță obiectivul lui Dinamo pentru următoarele partide. Ce spune despre duelul cu Brașov

Detalii despre biletele de la meciul cu Brașov

Un gând despre &8222;Video I Xavi Pascual, cadou pregătit românilor de Ziua Națională&8221;

Lasă un răspuns