Video I Marius Niculae, conflict cu suporterii rivalei: ”A lovit cu cotul și a fugit”

Fostul mare atacant al lui Dinamo și al echipei naționale a României, Marius Niculae (41 de ani), a povestit un eveniment neplăcut la care a luat parte recent.

CSA Steaua a întâlnit pe CS Dinamo, un meci disputat pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, încheiat cu victoria rivalilor.

”Viteazul” suporter al CSA-ului, ar fi încercat să-l lovească pe Niculae, după care a fugit de la “locul faptei”.

”Nu pot să bag toți suporterii în aceeași oală, fiecare galerie are și oi negre.

Mi-a dat un băiat un cot… mi-a dat un cot, probabil a vrut să jucăm un fotbal și nu știa cum să facă. Era de la Steaua, bineînțeles.

Am evitat. A dat cu cotul și a fugit, mă așteptam că, dacă tot a dat, să se întoarcă la mine, așa era bărbătește, dar…”, a dezvăluit “Săgeată”.

”Lucrurile astea nu-mi plac, nu ar trebui să existe în sport, mai ales că s-a întâmplat un incident neplăcut înainte de meci, când tot genul ăsta de suporter a agresat fizic un sportiv al clubului Dinamo, care era îmbrăcat cu însemnele Dinamo. Nu văd beneficiul acestor lucruri.

Era un sportiv al clubului Dinamo, au fost reținute persoane, tocmai din acest motiv nu a fost lăsat accesul galeriei steliste pe stadion.

Nu știu de la ce secție era, știu că era sportiv în cadrul clubului sportiv Dinamo. Lucrurile astea nu ar trebui să existe. Trebuie evitat așa ceva”, a mai declarat Marius Niculae în cadrul emisiuni dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9”, de la Playsport.

Marius Niculae a jucat în trei perioade la Dinamo: 1996-2001, 2008-2012 și 2015. A strâns 202 meciuri și a marcat 85 de goluri.

Dinamo, medalie de BRONZ în campionatul național

Ca și sezonul trecut, ”buldogii” câștigă medaliile de bronz. Finala mică a Ligii Naționale a fost câștigată clar de ”buldogi”, care au luat conducerea pe finalul primei reprize și mai apoi și-au consolidat victoria cu o repriză secundă în care și-au dominat categoric adversarii. SCM Timișoara – Dinamo, scor final 18 – 44.

CITESTE SI:

Video I Iulian Roșu, prima reacție după victoria cu FC Brașov

Video I Xavi Pascual, extrem de nervos la finalul partidei cu Buzău

Dinamoviștii vor fi monitorizați în vacanța de iarnă: ”Îi vom monitoriza”

3 gânduri despre &8222;Video I Marius Niculae, conflict cu suporterii rivalei: ”A lovit cu cotul și a fugit”&8221;

Lasă un răspuns