Sponsor nou la Dinamo București. Cine se alătură echipei de baschet

Secția de baschet masculin al Clubului Sportiv Dinamo, a anunțat că a încheiat un parteneriat de sponsorizare cu firma imobiliară -Cordia România-.

”Începem anul 2023 alături de un nou partener de drum, în căutarea performanței. Cordia România este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa iar de acum vor face “casă bună” alături de Dinamo”, sună anunțul conducerii secției de baschet.

Cine este noul sponsor al CS Dinamo Baschet

Cordia este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa, cu proiecte în Ungaria, Polonia, ROMÂNIA, Marea Britanie și Spania.

Mauricio Mesa Gomez, este directorul general al dezvoltatorului Cordia România și Spania. Acesta afirmând într-un interviu: ”Că autoritățile locale din România ar avea mai mult de câștigat, dacă ar învăța să colaboreze cu dezvoltatorii și să-i susțină, iar exemplele unor orașe mari din vestul Europei, ar putea fi urmate pentru a îmbunătăți calitatea dezvoltărilor imobiliare și urbane din țara noastră”.

Totodată, reprezentantul dezvoltatorului imobiliar, înțelegem că există o reticență din partea autorităților, care se bazează pe o percepție greșită legată de bunacredință a tuturor dezvoltatorilor, imagine negativă cauzată de unele practici anormale a unora care nu au avut cele mai bune intenții.

”În momentul de față, este greșit din punctul meu de vedere, că există această percepție că toți dezvoltatorii sunt rechini imobiliari. Sunt dezvoltatori și dezvoltatori. Sunt lucruri care se întâmplă și în alte industrii, nu doar în piața imobiliară. Nu este corect să-i pui pe toți în aceeași oală. Desigur, s-au făcut multe lucruri greșite, dar s-au făcut și cu acordul autorităților”, a declarat Mauricio Mesa Gomez.

Potrivit lui, abordarea de actuală este greșită, iar această percepție ar trebui dată la o parte, astfel încât să existe o deschidere mai mare din partea autorităților față de dezvoltatori.

”Dezvoltatorii profesioniști își doresc și ei o dezvoltare urbană corespunzătoare. Vă putem da și exemplul nostru la proiectul Parcului20, unde a trebuit să amenajăm un parc. Între proiectul nostru și un loc de joacă făcut de autorități era un teren plin de gunoaie și de buruieni. Ne-am dorit să facem o conexiune între complexul nostru și acel loc de joacă, iar împreună cu Primăria Sectorului 1 am amenajat un parc, iar autoritățile ne-au felicitat. Deci, există și exemple că nu suntem cu toții rechini imobiliari.

Sunt de părere că noi, dezvoltatorii imobiliari, ar trebui să fim sprijiniți de autorități, deoarece un dezvoltator nu doar ridică niște clădiri. Sunt și alte beneficii care apar o dată cu investițiile în proiectele imobiliare. Sunt dezvoltatori care generează valoare. O dată cu dezvoltarea proiectelor imobiliare sunt generate de locuri de muncă, directe sau indirecte. Este generată creștere economică, pentru că generăm cerere pentru o serie întreagă de alte produse, cum ar fi pentru materialele de construcție, pentru producătorii de mobilier și așa mai departe”, ne-a spus Mauricio Mesa Gomez.

Reprezentantul dezvoltatorului ne dă de înțeles că autoritățile ar trebui să fie mai deschise către dezvoltatori și să-i susțină, să înlesnească parteneriatele publice-private, așa cum se întâmplă, de exemplu, în Spania, unde autoritățile au învățat să colaboreze cu reprezentanții mediului privat, ceea ce a adus câștiguri mai mari și pentru autorități.

Dinamo se întărește la începutul lui 2023

Echipa noastră de baschet, a perfectat un nou transfer în acest început de an.

Conducerea secției de baschet a reușit să îl legitimeze pe nigerianul Andy Ogide. Acesta se află la prima experiență în Liga Națională de Baschet Masculin. Cel mai probabil el îl înlocuiește pe Jeremiah Tilmon, care se confruntă cu probleme medicale conform United Hoops.

Ogide măsoară 2.06 metri și este un jucător de poziția patru, dar care poate evolua și în rolul de pivot. El a împlinit 35 de ani la începutul lunii octombrie a anului trecut și joacă de 12 ani la nivel de seniori.

Baschetbalistul originar din Nigeria este absolvent al Universității din Colorade State, pe care a reprezentat-o în NCAA. De-a lungul carierei sale, Ogide a jucat la cluburi precum Rio Breogan, Ourense, Poitiers, Hapoel Haemek, Assigeco Piacenza, San Severo sau OGM Ormanspor. De menționat că el a evoluat și pentru naționala Nigeriei la Jocurile Olimpice din 2016.

Andy a început acest sezon ca jucător al lui Boca Juniors în Argentina pentru care a evoluat în 14 rânduri și a avut medii de 6.5 puncte și 2.1 recuperări în 15 minute pe meci.

CITESTE SI:

Gabriel Torje și-a găsit echipă. La 33 de ani a prins încă un contract în străinătate

Dinamo pierde un nou proces în justiție. Suma datorată de ”câinii”

PCH, mesaj de mobilizare: ”An nou, același Dinamo!”

3 gânduri despre &8222;Sponsor nou la Dinamo București. Cine se alătură echipei de baschet&8221;

Lasă un răspuns