Amical I Dinamo București – FC Brașov. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă. Unde poate fi urmărită partida

Dinamo dispută astăzi, începând cu ora 14:00, un nou meci amical împotriva contracandidatei la promovarea în Liga 1, FC Brașov.

”Câinii” vor dispută astăzi, de la ora 14:00, al șaptelea meci amical din 2023, împotriva celor de la FC Brașov. Partida este programată să se dispute pe terenul de iarbă, la Petrăchioaia, lângă Afumați, după intervenția fanilor ”câinilor”, care au facilitat găsirea locației, reabilitate în 2020.

În primele șase meciuri amicale ale iernii, Dinamo a remizat cu CS Păulești (scor 0-0), CSO Plopeni (scor 1-1) și cu Farul 2 Constanța (scor 0-0). ”Câinii” a obținut și două victorii la scor, (scor 5-0), cu CS Blejoi și (scor 3-0), cu FC Muscelul Câmpulung și au pierdut cu Unirea Slobozia, scor 2-0.

Seria partidelor amicale continuă astăzi, 19 februarie, de la ora 14:00, cu partida dintre Dinamo București și FC Brașov.

PRIMUL 11 TRIMIS DE OVIDIU BURCĂ ÎN TEREN!

Dinamo: Oncescu- Moura, Giafer, Patriche, Demici, N. Rosu, I. Rosu, Iglesias, V. Borcea, Ghezali, A.Bani;

Rezerve: Dujmovic, Bena, V. Irimia, V. Stanciu, A. Irimia, Serban, Pop, Delciu, Florescu.

Meciul amical dintre Dinamo București și FC Brașov, poate fi urmărit pe canalul de youtube, al prietenilor noștri de la Radio Dinamo 1948.

Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe –->>> www.doardinamo.com

Nemulțumirile lui Ovidiu Burcă după amicalul cu Farul II

”Câinii” au făcut doar egal cu echipa secundă a Farului, formație clasată pe locul 3 în Seria 3 din Liga 3. Rezultatul final al confruntării de la Buftea a fost 0-0.

Fotbaliștii lui Dinamo s-au pus în mișcare mai greu în partida cu Farul 2, iar jocul a început să crească în ritm și în intensitate cu trecerea timpului. Au fost câteva șanse notabile pentru formația lui Ovidiu Burcă, de remarcat în special execuția lui Ahmed Bani în transversală, după o centrare bună furnizată de Borcea.

Până la finalul primelor 45 de minute, Neluț Roșu și Iulian Roșu au fost și ei aproape de deschiderea scorului. Primul chiar a trimis mingea în poartă, dar reușita a fost ulterior anulată, pe când Iulian a avut două șuturi bune de la distanță, iar unul s-a dus în transversală.

Și Farul 2 a avut incursiuni periculoase, dar nici ea nu a fost exactă la finalizare și, astfel, s-a intrat la cabine cu 0-0.

Aceleași coordonate au fost și în repriza a doua, iar Dinamo a lovit pentru a treia oară bara echipei din Liga 3. Formația secundă a Farului a atacat periculos în câteva rânduri, dar partida amicală s-a terminat fără gol în cele din urmă, cu scor alb.

La finalul partidei, în mare parte, antrenorul lui Dinamo s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi, dar și nemulțumiri legate de această perioadă de pregătire de iarnă.

”A fost un meci cu intensitate foarte bună, am întâlnit o echipa cu jucători foarte talentați, nici nu cred că trebuia să mai spun lucrul acesta. Știți foarte bine că Gică Hagi adună tot ce este mai bun din țară. A fost un meci cu ritm de cel puțin nivelul ligii secunde, a fost foarte eficient din acest punct de vedere. Sunt jucători foarte interesanți la Farul, fac față cu brio cel puțin la nivelul ligii secunde unii dintre ei, alții chiar la nivelul primei ligi.

La Dinamo s-au pierdut din masa de jucători care au fost crescuți aici, în ultimii ani, la nivel de CCJ a fost printre primele centre, exceptând ultimii doi ani. Mai sunt aici câțiva, mai e nevoie de timp, ați văzut unii dintre ei, gemenii Irimia, Vlăduț Stanciu, chiar și Denis, care e consacrat la prima echipă la 18 ani.

Eu zic că începem să arătăm așa cum ne dorim noi, sunt supărat ca nu am intrat deloc pe iarbă naturală, doar pe sintetic am jucat si antrenat, avem minore problemele musculare, sper să le rezolvăm. O perioadă cu bune și rele, cred că am acumulat, suntem mai buni ca echipă și ca grup. Întotodeauna îmi doresc să facem cantonament unde avem condiții, teren cu iarbă, climă bună, ne-am adaptat, sperăm că pe viitor să avem posibilitatea să facem asta.

Mai sunt trei etape, speranțele sunt mult mai mari față de cum am început, suntem la doi pași de play-off, dacă vom câstiga aceste 3 etape, vom avea șanse foarte mari. trebuie să rămânem concentrați, să rămânem în formă maximă, sunt trei finale și sperăm să intrăm în play-off.

Nu ne gândim la aspectul financiar, este o situație specială, dacă ne-am gândi la stimuletente financiare, am fi dezamăgiți, ne gândim la joc și la ce putem face noi. Mai avem un ultim meci cu Brașovul, încercăm să găsim un teren de iarbă, am jcuat cu ei în ultima etapă, și-au îmbunătățit echipa, va ieși un meci bun și va fi un test bun înainte de prima etapă”, a spus Ovidiu Burcă la finalul amicalului cu echipa secundă a celor de la Farul Constanța.

Iată, mai jos, adversarii dinamoviștilor în perioada de pregătire:

18 februarie: FC Brașov.

Meciuri jucate de Dinamo:

Dinamo – CS Păulești 0 – 0;

Dinamo – CSO Plopeni 1 – 1;

Progresul Spartac – Dinamo (anulat);

Dinamo – CSM Slatina (anulat);

Dinamo – Gloria Buzău (anulat);

Dinamo – CS Blejoi 5 – 0;

Muscelul Câmpulung Elite – Dinamo 0 – 3;

Unirea Slobozia – Dinamo 2 – 0;

Dinamo – Farul 2 Constanța 0 – 0.

Dinamo, a ales Săftica și Buftea

Ovidiu Burcă a explicat de ce preferă ca antrenamentele să nu se desfășoare în baza de pregătire de la Săftica:

”Vom rămâne pe plan local, vom rămâne la Săftica. Începând de săptămâna această vor veni și ploi, e diferență între temperaturile dintre noapte și zi. Tot ce am făcut, să dăm cu îngrășământ pe teren, am distruge total gazonul dacă am face antrenamente la Săftica. Va fi îngheț în primele ore ale dimineții, varianta cea mai viabilă este să facem pe teren sintetic.

Am discutat pentru Buftea, antrenamentele tehnico-tactice vor fi la Buftea, partidele amicale încercăm să le facem pe terenuri sintetice. La Buftea este un teren de nouă generație, de bună calitate. La volumul de antrenamente din această perioadă, suprafața de teren este foarte importantă. Nu este bine să schimbi suprafețele de teren, orice schimbare deasă, poate să aducă accidentări dese, cum ar fi tendinita”, a explicat Ovidiu Burcă.

Liga 2 se va relua pe 28 februarie, iar Dinamo mai are de jucat în sezonul regulat cu Unirea Constanța și Poli Timișoara pe teren propriu, și cu Viitorul Șelimbăr în deplasare.

CITESTE SI:

Dinamo București – FC Brașov, ultimul meci de pregătire. Cum ar putea arăta echipa de start

Amicalul dintre Dinamo și Brașov transmis în direct! Unde se poate viziona

Video I Viitorul lui Dinamo explicat de președintele DDB. Care este relația lui Eduard Galan cu Zăvăleanu și Iacob

Lasă un răspuns