AFAN intervine în cazul lui Marius Tomozei: ”Noi am făcut toate demersurile”

Marius Tomozei (32 de ani) este ultimul fotbalist rămas sub contract cu Dinamo de pe lista neagră a lui Ovidiu Burcă.

Situația fundașului dreapta se complică de la o zi la alta. Fotbalistul și clubul nu au ajuns, până în acest moment, la un consens în ceea ce privește rezilierea contractului. Acesta a acceptat diminuarea salariului, dar tehnicianul Ovidiu Burcă nu a fost de acord să-l reprimească pe acesta la antrenamente. Mai mult, fotbalistul a fost trimis să se pregătească cu echipa de juniori.

În acest context, Emilian Hulubei, președintele AFAN (n.r. – Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori). Acesta a recunoscut că asociația a intervenit în cazul fotbalistului de la Dinamo.

”Noi am făcut toate demersurile pentru Marius Tomozei. Am discutat cu jucătorul constant, l-am sfătuit ce are de făcut. Dinamo este un club în insolvență, iar noi nu ne mai ocupăm cu astfel de cluburi. I-am recomandat un avocat cu care am mai lucrat, Dragoș Baltă, care să-l ajute pe această parte de insolvență.

El poate să facă notificări mai departe pentru a-și cere banii, pentru că are restanțe salariale. În civil, dacă se adună o sumă mai mare, poate să ceară intrarea în faliment a clubului. Procedural, ce a depins de noi, de AFAN, am făcut. Și anume noi am purtat discuții directe cu clubul, pentru jucător. Totodată, eram dispuși să trimitem și unul dintre juriști dacă ar fi fost nevoie”, a declarat Emilian Hulubei, pentru ProSport.

Emilian Hulubei a mai subliniat, că Tomozei a făcut o greșeală când a acceptat diminuarea salarială. Totodată, a menționat că fundașul dreapta ar putea trimite o cerere către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

La jumătatea lunii februarie, Marius Tomozei a acceptat, diminuarea salariului. Cu toate aceste, fotbalistul a fost trimis la echipa de juniori, înscrisă la Liga de Tineret. Ovidiu Burcă nu a fost de acord ca jucătorul de bandă să revină la antrenamentele echipei de seniori.

Jucătorul se antrenează pe terenul „Granitul”, de la capătul cartierului Pantelimon, cu grupa condusă de Ionel Augustin.

”El a fost de acord să-și diminueze contractul. Ok, totuși, a făcut o greșeală. Nu a făcut o înțelegere, la momentul respectiv, pentru a fi reprimit la antrenamentele echipei de seniori. Nu s-a asigurat de acest lucru. Acum se antrenează cu juniorii. Este, clar, peste vârsta echipei de tineret. Vădit, din partea clubului, este rea-voință.

Poate merge la CNCD, unde are posibilitatea de a înregistra o acțiune prin care să se constate că este discriminat. Acest lucru ar însemna o amendă către club. Bine, suma nu este mare, dar, pentru recidiviști, pot fi primite amenzi în continuare, și, sigur, alte sancțiuni”, a mai spus președintele AFAN.

3 este numărul de meciuri oficiale disputate de Marius Tomozei pentru Dinamo

În actuala stagiune, Tomozei a fost rezervă la Dinamo în trei partide, cu Poli Iași, FC Brașov și Unirea Slobozia

32 de ani are Marius Tomozei

3.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Tomozei

CITESTE SI:

Handbal I Dinamo și-a aflat adversara din optimile Cupei României

Handbal I Dinamo – GOG, „Match of The Week” la București! Câte bilete s-au vândut

Termen în procesul Dorin Șerdean vs APCH. Ce a decis instanța

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s