Vlad Iacob, confirmă că Dinamo va juca pe Stadionul Arcul de Triumf. Ultimele detalii despre restanțele salariale

Dinamo a rezolvat, în cele din urmă, problema stadionului pe care va evolua în meciurile de acasă din Liga 2. În sfârșit, s-a ajuns la un acord pentru soluția dorită de toată suflarea dinamovistă, închirierea Stadionului Arcul de Triumf, pe care echipa va juca încă din prima partidă oficială din acest an.

Dinamo, ocupanta locului opt în Liga 2, va juca primul meci din 2023 împotriva ultimei clasate, Unirea Constanța, într-o partidă care a fost programată pentru luni, 27 februarie, de la ora 17:00.

Vlad Iacob, administrator special a lui Dinamo, a confirmat înaintea partidei, că s-a ajuns la un acord cu reprezentații Stadionului Arcul de Triumf, pentru închiriere. Totodată, oficialul lui Dinamo, a anunțat că problema restanțelor salariale n-a fost rezolvată.

”Din ultimele informații pe care le am, cei de la Unirea Constanța au înregistrat mai mulți jucători în ultimele zile și se vor prezenta la meci.

Suntem primul club privat de fotbal care a reușit să evolueze acolo (n.r. – pe arena Arcul de Triumf). Respectăm prevederile legale și prioritățile impuse de lege. Sperăm să avem stadionul plin meci de meci, ca să putem achita din datorii și să susținem activitatea curentă a clubului.

Am pus niște prețuri atractive pentru această partidă. Biletele vor începe de la 20 de lei.

Nu au fost încă achitate salariile restante. Suporterii fac toate eforturile posibile pentru a strânge acești bani. Fiind principala sursă de venit în acest moment, pot să ofer tot sprijinul și toată transparența.

Jucătorii sunt concentrați, sunt motivați. Ieri am avut o conversație cu Ovidiu Burcă pe această temă. Sper să luăm toate punctele până la finalul sezonului regulat”, a spus Vlad Iacob, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Dinamo, la două puncte de play-off-ul Ligii 2

Pe locul 8 se află Dinamo în Liga 2, cu 24 de puncte, la două puncte de ocupanta locului 6, Gloria Buzău. Însă, e la distanță de numai trei puncte de locul 13, Viitorul Pandurii, astfel că echipa antrenată de Ovidiu Burcă poate pica poziții bune în cazul în care nu va reuși să obțină toate punctele în rundele rămase de jucat în 2023, în sezonul regular.

Primul duel oficial din 2023 va fi cu Unirea Constanța pentru Dinamo, pe teren propriu, iar apoi va mai juca împotriva CS Comunal Șelimbăr, în deplasare, și cu Poli Timișoara, acasă. Ulterior, echipele din Liga 2 vor fi împărțite în grupe de play-off și play-out.

CITESTE SI:

S-au pus în vânzare biletele la meciul România – Belarus. Prețurile biletelor din preliminariile CE 2024

AFAN intervine în cazul lui Marius Tomozei: ”Noi am făcut toate demersurile”

Handbal I Dinamo și-a aflat adversara din optimile Cupei României

Lasă un răspuns