Avancronică I CSC Șelimbăr – Dinamo București

Astăzi, de la ora 12:00, Dinamo va disputa penultima ”finală” din sezonul regulat. În prezent, Dinamo se află pe locul 6 din Liga 2, cu 27 de puncte obținute după 17 meciuri jucate.

Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, Dinamo București are șanse mari să îndeplinească obiectivul. Momentan ocupa locul șase în clasament, cu 27 de puncte, fiind la la muchea TOP-ului 6.

CSC Șelimbăr a debutat cu un eșec categoric în 2023. Echipa pregătită de Claudiu Niculescu a pierdut cu 1-4 partida de pe terenul celor de la Poli Iași, una din formațiile cu pretenții la promovare. A fost însă doar cea de-a 6-a înfrângere în 17 meciuri pentru formația sibiană.

Pe de altă parte, Șelimbăr e pe 14 în clasament, cu 21 de puncte adunate. Iar dintr-o formație care spera timid la play-off, sibienii se vor concentra acum asupra menținerii în liga secundă. Diferența față de locul 17 e de 5 puncte, astfel că misiunea nu va fi una deloc simplă.

Acasă, în schimb, Șelimbăr a stat foarte bine. Parcursul sibienilor în partidele jucate pe propriul teren a fost solid, cu doar un singur eșec. Chiar în ultimul meci jucat în 2022, 0-3 cu Dumbrăvița. Nu mai puține de 6 remize a înregistrat Șelimbăr în cele 9 partide disputate pe propriul teren.

Bilete pentru meciul cu CSC Șelimbăr

Biletele pentru partida de pe stadionul ”Municipal” din Sibiu dintre CSC Șelimbăr și Dinamo București, se pot achiziționa, de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1 : 30 lei;

Tribuna 2: 20 lei;

Peluza Oaspeți : 10 lei

Suporterii dinamoviști își pot achiziționa bilete în sectorul dedicat acestora și anume:

  • Peluza Sud – B1 – oaspeți
  • Peluza Sud – B2 – oaspeți

De biletele online se ocupa platforma Bilete.ro, și sunt disponibile AICI
Se anunță o prezență masivă a suporterilor dinamoviști pe ”Municipalul” din Sibiu. Astfel, potrivit informațiilor noastre, o parte din ”câinii” își vor achiziționa bilete și la Tribuna a 2-a.

Programul caselor de bilete:

Sâmbătă (04/03)

Interval orar: 8:30 – 12:00 (posibil și după începerea partidei)

De partea cealaltă, câinii au debutat cu dreptul în noul an. Nici nu se putea altfel, ținând cont că adversarul a fost cel mai modest din Liga 2, Unirea Constanța. Victoria cu 6-0 nu este însă cea mai relevantă, în condițiile în care ultima clasată nu a reușit nici pe departe să se ridice la pretențiile unei formații de liga secundă.

Totuși acest succes vine excelent în contextul în care echipa are noi investitori. Iar planurile sunt mari pentru Dinamo. Deja s-au achitat o parte din restanțele salariale, iar cât de curând drepturile financiare vor fi la zi. Cu succesul din ultima etapă, câinii au urcat pe 6 în clasament, cu 27 de puncte adunate. La egalitate cu Gloria Buzău, dar cu un golaveraj superior. Și la doar trei lungimi în spatele locurilor de baraj.

”Pentru noi, campionatul începe săptămâna viitoare. Astăzi a fost o repetiție. Am întâlnit o echipă care abia s-a format în ultimele săptămâni. A fost un antrenament pentru sâmbătă, ne așteaptă un meci infernal la Sibiu!

Vom întâlni o echipă care s-a schimbat foarte mult. Știu că au fost multe schimbări la nivelul lotului, a venit și Claudiu Niculescu. Îl știți, e un antrenor cu o foarte mare experiență, un antrenor care poate că merita mai mult respect atunci când a fost la Dinamo. Întâlnește echipa lui de suflet, dar va face tot posibilul să câștige, interesul personal primează.

Ne bucurăm foarte tare, încheiem etapa asta că va depinde numai de noi că să ne ducem în play-off. Astăzi am făcut un pas, mai urmează două. Arcul de Triumf este cochet, modern, suporterii sunt alături de noi, mi-ar face plăcere să evoluăm în continuare aici”, a spus Ovidiu Burcă înaintea partidei cu Șelimbăr.

În partidele jucate în deplasare, Câinii stau bine, fiind pe 5 la acest capitol. Cu 14 puncte adunate, doar trei mai puține decât Steaua, cea care conduce și în acest clasament. Ultimul eșec pe teren străin a venit la finalul lunii noiembrie, 0-1 în deplasarea de la Iași.

ECHIPE PROBABILE

Șelimbăr: Mitrovic – Buzan, Palmeș, Crișan, Lumbu, Mitrea – Cărăruș, Luca, Voicu, Năstăsie – Gele;

DINAMO: Onescu – Moura, Giafer, Patriche, Șerban – Iglesias , N. Roșu, Iul. Roșu – Ghezali, Țîră, Bani.

Partida va fi arbitrată de Barbu Marian, ajutat de Şchiopeţ Claudiu și Corb Ioan Alexandru.

Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe –->>> www.doardinamo.com

Partida va fi televizată de: DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. Pentru dinamoviștii dinafara României, partida poate fi urmărită pe în direct pe canalul FRF.TV.

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la CSC Șelimbăr – Dinamo București

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu THW Kiel

Remake by Dorin Iacob: ”Eu am construit o instituție importantă în România”

3 gânduri despre &8222;Avancronică I CSC Șelimbăr – Dinamo București&8221;

Lasă un răspuns