Elisabeta Lipă, răspuns tranșant pentru Cristi Borcea: ”Am făcut performanță și într-o sală fără aer condiționat”. Soluția pentru redresarea lui Dinamo

Dinamo pe plan sportiv se află în cărții, pentru revenirea în Liga 1. Dacă echipa noastră este la 90 de minute de primul eșalon, financiar, clubul se află pe minus.

Dinamo pare a fi intrat într-o nou ”eră” de când are o nouă conducere administrativă, după ce Dorin Șerdean a ceda pachetul majoritar de acțiuni grupului Red&White 2022 Management, banii rămân în continuare o problemă.

La începutul acestei săptămâni, noii acționari din Ștefan cel Mare, au susținut o conferință de presă, în care au anunțat noul proiect pentru redresarea clubul nostru și de a stopa speculațiile apărute în presă.

Noii proprietari ai clubului, antreprenorul Eugen Voicu și avocatul Andrei Nicolescu, alături de administratorul judiciar al clubului Dinamo, Răzvan Zăvăleanu și Vlad Iacob, administratorul special, au detaliat situația actuală, precum și principiile în baza cărora va funcționa clubul de acum înainte.

La Dinamo sunt așteptați și alți acționari, a anunțat Eugen Voicu.

Un personaj monden, care tot îi ”amenință” pe suporterii dinamoviști că se va reimplica financiar la Dinamo, este Cristi Borcea. Fost încarcerat, după ce instanța l-a găsit vinovat în ”Dosarul Transferurilor”, Borcea tot afirmă în spațiul public că el sau fiul său, se vor implica financiar în Ștefan cel Mare, doar dacă reconstrucția stadionului va fi finalizată.

Mare campioană a României și a Clubului Dinamo, Elisabeta Lipă a avut un mesaj tranșat adresat fostului acționar al lui Dinamo.

Fosta președinte al Clubului Sportiv Dinamo și omul care s-a zbătut ani la rând, pentru deposedarea lui Nicolae Badea de patrimoniul stadionului Dinamo, pentru reconstrucția noii arene, i-a transmis lui Cristi Borcea, că nu este primordial, pentru a devenii Campion Olimpic, Mondial, European sau Emerit, datorită unor facilități de ultim moment.

Doamna Lipă, într-un cuvânt i-a transmis fostului deținut, că dacă ești ”câine” și vrei să susții Dinamo, o faci și nu pui condiții.

”Normal, Cristi, ca om de afaceri că își dorește un stadion. Dar asta nu înseamnă ca dacă eu am făcut performanță și colegii mei au făcut performanță într-o sală fără aer condiționat și nu aveam nu știu ce aparatura ultra modernă, noi nu am putut ieși campioni olimpici.

Tot un dinamovist. Uite, Dănciulescu îmi vine acum în minte. Este un antrenor care nu este nici bătrân, dar nici tânăr. Este un fotbalist cu experiență. A trecut prin multe situații. Dacă nu ar avea toate acele probleme și s-ar axa doar pe antrenamente și echipa ar arăta altfel. Toate lucrurile se împotmolesc la bani. Oricâți conducători ar veni dacă nu rezolvă această problemă, echipa lui Dinamo poate să aibă stadionul, stadionului ca ea tot nu va performa.

Realitatea este foarte clară și tristă din punctul meu de vedere că această echipă a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta, dar atâția oameni implicați, conducători vor să ajute Dinamo, dar niciunul nu face nimic”, a spus Elisabeta Lipă

Președintele Federației Române de Canotaj, a spus ce ar fi făcut dacă ar fi avut în subordine echipa de fotbal.

”Eu sper ca acești investitori care au venit la echipă, în primul rând să investească, să aducă echipa asta să nu mai fie plină de datorii, să nu mai rostogolească de la an la an, toate datoriile și să găsească niște sportive care sunt dispuse la sacrificiu. Sacrificiu înseamnă ca fără antrenament nu pot să performezi. Că sportul cere niște sacrificii pe care trebuie sa le faci”, a mai spus aceasta.

Din ultimele noastre informații, clubul nostru așteaptă de la asociația “Profesional Construct & Lucian Simion Arhitectura” să finalizeze cât mai repede atât macheta cât și munca de integrare a facilităților și specificațiilor de dotări în conformitate cu caietul de sarcini întocmit de CNI.

Dotările noului stadion Dinamo:

Dimensiunea terenului de joc: 105 x 68 metri;

Incinta terenului, respectiv terenul de joc şi distanţele (de siguranță și pentru panourile
led publicitare) până la tribune: 125 x 85 metri;

Suprafaţa de joc hibridă (gazon natural ranforsat cu fibre sintetice), prevăzut cu sistem de aspersoare și de drenare a apelor şi instalaţie de încălzire și degivrare;

Circa 2.000 de locuri pentru zona VIP, incluzând locurile din loje;

Locuri speciale pentru persoanele cu dizabilități şi pentru însoțitorii acestora;

Sector special destinat galeriei oaspete (circa 1.250 locuri), însemnând 5% din capacitatea totală a stadionului, cu o cale de acces distinctă faţă de ceilalţi spectatori;

Magazine de suveniruri, de articole sportive (fan-shopuri) și spaţii pentru alimentaţie tip fast-food & bauturi racoritoare, amplasate în fiecare tribună a stadionului;

Restaurant (pub);

Spaţii pentru presă şi săli pentru conferinţe şi activităţi de protocol;

Zonă de presă și minim 2 studiouri tv;

Spaţiu expoziţional pentru “Muzeul Dinamo”;

Hotel pentru sportivi (circa 40 camere);

Sala ospitalitate VIP;

Spaţii vânzare bilete;

Spaţii tehnico-administrative;

Cabinet medical de prim ajutor;

Post de supraveghere pentru sistemul de monitorizare video – atât cel perimetral, cât şi cel din incintă;

Camera VAR;

Infrastructură modernă de comunicații;

Sistem suplimentar independent de alimentare electrică de rezervă (generator electric);

Spații depozitare utilaje întreținere teren;

Parcări (parcare specială destinată echipelor, arbitrilor şi oficialilor meciurilor, parcare VIP de circa 150 locuri, parcare subterană de 2 nivele pentru circa 1.000 masini);

Săli de antrenament pentru mai multe discipline sportive din cadrul clubului CS Dinamo

10 Săli integrate în infrastructura tribunelor, pentru secțiile sportive ale CS Dinamo, fiecare sală urmând să fie dotată cu vestiare, grupuri sanitare și birouri antrenori, astfel:

o Sală antrenament pentru handbal și baschet;

o Sală antrenament pentru volei și tenis;

o Sală antrenament cu dotări pentru judo, jujitsu, karate, taekwondo;

o Sală antrenament cu dotări pentru lupte şi sambo;

o Sală antrenament pentru box;

o Sală antrenament cu dotări pentru haltere;

o Sală antrenament cu dotări pentru scrimă;

o Sală antrenament cu dotări pentru canotaj, kaiac-canoe și ciclism;

o Sală antrenament atletism cu pistă și dotări pentru săritura în lungime şi săritura în înălţime;

o Sală de fitness si pregătire fizică;

Centru de recuperare cu bazin de recuperare, saună-criosaună, cabinet fizioterapie, cabinet kinetoterapie, cabinet masaj şi cabinet medical dedicat.

Complexul sportiv va avea sistem de afișaj electronic LED pe suprafața exterioară pentru spoturi publicitare, sistem performant de iluminare, urmând sa beneficieze de un sistem de sonorizare de ultima generație ce va rezulta într-o acustică excepțională.

CITESTE SI:

Dinamo – THW Kiel, cu casa închisă! Câte bilete mai sunt disponibile pentru meciul din Liga Campionilor

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Poli Timișoara. Vezi programul caselor de bilete

Dinamo a intrat într-o nouă eră: „Banii nu vor mai fi o problemă”

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Elisabeta Lipă, răspuns tranșant pentru Cristi Borcea: ”Am făcut performanță și într-o sală fără aer condiționat”. Soluția pentru redresarea lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s