Adrian Mihalcea, sigur că Dinamo va redeveni o forță: ”Sunt într-un conflict de interese :))”

Duminică, 12 martie, ”câinii” s-au calificat în play-off-oul Ligii 2 după un final incendiar, în partid cu Poli Timișoara, terminată la egalitate, scor 1-1.

Astăzi, Dinamo și-a aflat și programul meciurilor din turul play-off-ului. S-au mai calificat în această fază: CSA Steaua, Poli Iași, Oțelul, Unirea Dej și Gloria Buzău.

Sorții au decis ca Dinamo să o întâlnească în prima etapă pe Gloria Buzău, echipă antrenată de dinamovistul, Adrian Mihalcea.

Contracandidat în lupta pentru promovare, Adrian Mihalcea a ținut să îl felicite pe Ovidiu Burcă pentru că a reușit să califice echipa în play-off, deși a avut un sezon dificil.

”Sunt extrem de bucuros pentru performanța lui Ovidiu. Nimeni nu avea încredere în el când a preluat echipa. Uitați ce parcurs a avut, în presiunea imensă de la Dinamo, cu toate problemele avute, suporterii, interdicția la transferuri. A demonstrat că este un antrenor tânăr, preocupat, care își dorește să progreseze de la meci la meci.

Sunt într-un conflict de interese, mă interesează cel mai mult ceea ce se întâmplă la Buzău, dar ca suporter, fost jucător și antrenor al echipei cu ceva performanțe în bagaj, e un pas înainte”, a spus tehnicianul formației Gloria Buzău, potrivit prietenilor de la playsport.ro.

Obiectiv stabilit de Adi Mihalcea

Lupta pentru accederea în play-off, s-a dat în trei: Dinamo, Buzău și Unirea Slobozia. Cea din urmă a ratat intrarea în play-off. Elevii lui Costel Enache au fost, în mod constant, în timpul campionatului, pe locurile fruntașe, dar au părăsit top 6 în ultima etapă. De căderea lor au profitat Dinamo și FC Buzău, echipe ce au îndeplinit astfel un prim pas al obiectivului.

Fostul jucător și antrenor în Ștefan cel Mare, Adrian Mihalcea și-a exprimat opinia despre șansele echipelor la promovare. De menționat! Dintre toate echipele din play-off, CSA Steaua este singura echipă care nu are drept de promovare în eșalonul superior.

”Va fi un play-off echilibrat, să fac așa o paralelă față de anul trecut, când erau trei echipe superioare celorlalte, bine, trei plus Steaua, anul acesta nu văd o favorită certă.

Anul ăsta nu văd o favorită certă. Un mic avantaj îl are Poli Iași. Celelalte patru echipe se vor bate pentru loucile de baraj și al doilea loc de promovare directă.

Va fi un play-off interesant, un play-off unde se regăsește și Steaua, și Iași, și Dinamo, noi, Buzăul. Fiecare are șansa ei.

Dinamo a prins locul de play-off în extremis. Dacă noi am terminat pe 5, dacă Slobozia sau Chiajna ar fi câștigat, era Dinamo în afara play-off-ului.

Ăsta este campionatul, nu există echipe care să domine. Uitați-vă unde s-a ajuns, în ce etapă. Meciurile mai cu miză s-au terminat la egalitate.

Obiectivul este promovarea. Acesta a fost obiectivul de la începutul campionatului. Am preluat acest obiectiv, am făcut un prim pas, ne-am calificat în playoff, chiar nu contează dacă e promovare directă sau la baraj.

Anul trecut s-a întâmplat să se califice a treia echipă din liga a doua, nu mai este o diferență valorică atât de mare între echipele din prima ligă și cele din liga a doua, la baraj”, a mai spus Adrian Mihalcea.

Programul complet din play-off

Etapa I – 18 martie

Oțelul – Poli Iași
Steaua – Unirea Dej
DINAMO – Gloria Buzău

Etapa II – 1 aprilie

Poli Iași – Gloria Buzău
Unirea Dej – DINAMO
Oțelul – Steaua

Etapa III – 8 aprilie

Steaua – Poli Iași
DINAMO – Oțelul
Gloria Buzău – Unirea Dej

Etapa IV – 14 aprilie

Poli Iași – Unirea Dej
Oțelul – Gloria Buzău
Steaua – DINAMO

Etapa V – 22 aprilie

DINAMO – Poli Iași
Gloria Buzău – Steaua
Unirea Dej – Oțelul

Etapa VI – 29 aprilie

Poli Iași – Oțelul
Unirea Dej – Steaua
Gloria Buzău – DINAMO

Etapa VII – 6 mai

Gloria Buzău – Poli Iași
DINAMO – Unirea Dej
Steaua – Oțelul

Etapa VIII – 10 mai

Poli Iași – Steaua
Oțelul – DINAMO
Unirea Dej – Gloria Buzău

Etapa IX – 13 mai

Unirea Dej – Poli Iași
Gloria Buzău – Oțelul
DINAMO – Steaua

Etapa X – 20 mai

Poli Iași – DINAMO
Steaua – Gloria Buzău
Oțelul – Unirea Dej

Un aspect important, legat de desfăşurarea play-off-ului şi play-out-ului din Liga a 2-a, este reprezentat de faptul că punctele nu se o înjumătaţi și vor începe partea a doua a sezonului cu punctajul cu care au şi încheiat sezonul regulat.

CITESTE SI:

Video I A fost stabilit programul play-off-ului Ligii 2. Cu cine se va duela Dinamo în prima etapă

Andrei Nicolescu, noi planuri pentru baza Săftica: ”M-a supărat că am aflat târziu”

Oficial I Christian Dissinger i-a părăsit pe ”dulăi”. A fost prezentat de noua echipă

3 gânduri despre &8222;Adrian Mihalcea, sigur că Dinamo va redeveni o forță: ”Sunt într-un conflict de interese :))”&8221;

Lasă un răspuns