Ionuț Negoiță se întoarce la Dinamo?! “Mă interesează soarta lui Dinamo”

Dinamo se pregătesc de prima etapă din play-off! Ne așteaptă 10 meciuri în play-off, tur-retur.

Plecăm cu punctajul obținut la finalul sezonului regular, 31 de puncte, prima etapă fiind cu Gloria Buzău, pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Biletele fiind deja puse în vânzare pentru partida de duminică, 19 martie.

Chiar dacă trece printr-o perioadă bună, atât din punct de vedere sportiv cât și din punct de vedere administrativ, după ce noii acționari au preluat clubul de la Dorin Șerdean, nu am scăpat, în totalitate, de probleme.

Noii conducători de la Dinamo și-au anunțat planurile pe care le au la conducerea clubului din Ștefan cel Mare. Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, cei care reprezintă firma Red&White, au anunțat că sunt bine veniți oameni potenți financiari care să investească câte 300.000 de euro pe an. O variantă ar putea fi Ionuț Negoiță, care spune că acum, la Dinamo, s-a creat un “context interesant”.

“Mă interesează soarta lui Dinamo și mă bucur că sunt soluții. Sper să fie de bun augur. N-ai cum să faci performanță fără bani, asta e clar. Chiar și cu un brand puternic în spate, cu entuziasm, la un moment dat se face foame.

S-a creat un context interesant în care oameni de afaceri reali, serioși, adevărați, potenți, se apleacă către fotbal pe modelul Dan Șucu.

Dacă e adevărat și faptul că în câteva luni intră buldozerele să demoleze vechiul și actualul stadion, deja e o veste și mai bună”, a spus Ionuț Negoiță, pentru PRO TV.

Noii conducători de la Dinamo și-au anunțat planurile

”E o onoare să fiu aici, e un club important și creează emoție un astfel de moment. Vrem să facem pași esențiali pentru ca acest club să se reorganizeze. În viitorul apropiat ne vom focusa pe organizarea administrativă a clubului, apoi pe organizarea sportivă. Există trei piloni esențiali pentru managementul imediat al clubului.

Din punctul nostru de vedere, e mult mai importantă eficienta utilizare a banilor. Ăsta trebuie să fie dezideratul tuturor care se gândesc cum iese Dinamo din insolvență. Orice sumă ar fi necesară ieșirii din insolvență, ea trebuie să fie utilizată corect.

Suma de 12 milioane e necesară pentru a dezvolta sănătos clubul. Ne dorim chiar și în zona sportivă să progresăm pas cu pas, ne dorim să avem o tipologie pentru a dezvolta echipa de fotbal. Faptul că noi vom da două milioane de euro și aducem o vedetă nu înseamnă că ne rezolva problema”, a declarat Andrei Nicolescu, la prima conferinţă de presă, de după preluarea lui Dinamo.

Bilete pentru meciul cu Gloria Buzău

Pentru partida programată să se dispute la ora 12:00, Clubul Dinamo a anunțat că a pus spre vânzare tichetele de acces.

Biletele pentru partida de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, dintre Dinamo București și Gloria Buzău, se pot achiziționa începând de astăzi, de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 180 lei;

Tribuna 1 : 80 lei;

Tribuna 2: 50 lei;

Peluze : 25 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Joi (16/03) și Vineri (17/03)

Interval orar: 16:00 – 19:00

Sâmbătă (18/03)

Interval orar: 10:00 – 14:00

Duminică (19/03)

Interval orar: 08:30 – 12:45

CITESTE SI:

Mircea Lucescu, peste Didier Deschamps și Antonio Conte într-un clasament al celor mai buni antrenori

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Gloria Buzău. Vezi programul caselor de bilete

SNST a pus tunurile pe Eduard Novak. Ministrul Sportului, implicat într-un nou scandal

Lasă un răspuns