Video I Ștefan Bărboianu continuă disputa cu Ionuț Negoiță

Acuzat de ”blat”, Ștefan Bărboianu (35 de ani), fostul fundaș a lui Dinamo, continuă scandalul cu Ionuț Negoiță. Acuzația fostului acționar din Ștefan cel Mare, sunt de notorietate în fotbalul românesc.

Totul a pornit după un meci FCSB-Dinamo, 3-1, disputat în anul 2015. Ionuț Negoiță l-a acuzat pe Bărboianu că nu și-a apărat corect șansele.

În anul 2015, după un derby FCSB – Dinamo, 3-1, în cadrul clubului alb-roșu a izbucnit un scandal fără precedent. Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo la acel moment, l-a acuzat pe Ștefan Bărboianu că nu și-ar fi apărat șansele corect. În acel meci fundașul dreapta l-a faultat pe Nicole Stanciu în propriul careu provocând un penalty.

Video I Ștefan Bărboianu, acuzat de BLAT (Dinamo vs fcsb 1 – 3, minutul 11:10)

După partidă Negoiță a lansat public acuzațiile la adresa lui Bărboianu. Mai mult, fotbalistul a fost dat afară de la Dinamo după câteva zile de la acel meci.

”Știu locul, știu suma, știu despre cât e vorba, știu lucruri pe care le voi spune autorităților”, spunea Negoiță (49 de ani), după meci.

Fundașul a decisă să-l dea în judecată pe Negoiță și a avut câștig de cauză în tribunal. El trebuia să primească 100.000 de euro, plus scuze publice. Bărboianu a povestit recent cum s-a terminat conflictul cu fostul finanțator de la Dinamo. El a dezvăluit că Negoiță i-a plătit în final 21.000 de euro și chiar și-a cerut scuze de la el.

Mai mult, Negoiță a dat de înțeles că fusese influențat în momentul în care a făcut acele acuzații.

Ștefan Bărboianu este convins că unul dintre foștii săi antrenori i-a spus lui Negoiță că ar făcut ”blat” la derby-ul cu FCSB. Lista acestora este formată din Nicolo Napoli, Pițurcă, Stoican, Ioan Andone, Rednic, Trică, Dorinel Munteanu, Dănciulescu și Ionuț Badea. Totuși Bărboianu nu are resentimente și speră ca persoana respectivă să regrete acel episod.

Video I Ștefan Bărboianu, autogol într-o partidă tot cu fcsb, de această dată în 2011

Fostul angajat al clubului Dinamo, susține după 8 ani și multe gafe, că el nu a greșit și în afară de faptul că a fost o greșeală strict fotbalistică (n.r. – penalty-ul comis), restul au fost numai prostii.

”Mi-a dat 7.000 de euro Negoiță, iar pentru că nu a plătit la timp s-au adunat penalități și mi-a mai dat 14.000. Deci au fost 21.000. I-a plătit imediat. M-am întâlnit cu el la Rin și și-a cerut scuze: ”Maestre, îmi pare rău, am fost influențat”. Relația cu Negoiță a fost foarte bună, datorită lui Flavius Stoican.

Mi-am dat seama. Nu dăm nume, e păcat. A vorbit cu Negoiță, mai departe el s-a exprimat public. Eu m-am întâlnit de foarte multe ori cu persoana de care spui, ne-am îmbrățișat. E ușor să îți dai seama. Dacă e altcineva decât la cine mă gândesc eu, chiar m-ar mira. Au trecut atâția ani. M-ar plăcea să aud de la persoana respectivă că regretă.

În afară de faptul că a fost o greșeală strict fotbalistică (n.r. – penalty-ul comis), restul au fost numai prostii. Dacă nu făceam prostia aia, poate ajungeam mai sus. Dar am făcut-o tot din dorința de a arăta foarte multe pe teren. Eu am reușit prin mucă, prin sacrificii”, a spus Ștefan Bărboianu, pentru un trust de presă.

CITESTE SI:

Gabriel Moura, ofertat de Rapid: ”Țin la cuvântul meu!”

”Vreau să le mulțumesc fanilor”

Gabriel Moura, prima reacție după calificarea în play-off: „Mulți se miră că ne bucurăm”

Un gând despre &8222;Video I Ștefan Bărboianu continuă disputa cu Ionuț Negoiță&8221;

Lasă un răspuns