A fost programată Adunarea Creditorilor pentru votul planului de reorganizare

Dinamo a depus la tribunal, pe 16 martie, un alt plan de reorganizare modificat, cu prelungirea perioadei de implementare, după ce instanța l-a respins în decembrie pe cel propus inițial.

Conform Tabelului definitiv actualizat al creditorilor, creanțele de la masa credală au o valoare de aproximativ 37,3 milioane de lei, aproximativ 7,4 milioane de euro. Prin noul plan se dorește reducerea acestei sume la aproximativ 2,4 milioane de euro.

24. 956.076 lei (aproximativ 5 milioane euro) reprezintă creanța totală înscrisă la categoria chirografari, categoria defavorizată conform noului plan

Administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a convocat adunarea creditorilor SC Dinamo 1948 SA în ziua de 7 aprilie, pentru a fi supus la vot aprobarea noului plan. Noul „plan” este al 3-lea conceput de firma de insolvență RTZ, care lucrează cu Dinamo, din 2021 încoace, iar el se va întinde pe încă doi ani, până în 2025.

Fanii dinamoviști așteaptă cu nerăbdare noutăți în ceea ce privește situația shop-ului, unde din păcate foarte multe luni nu au existat produse suficiente și oferta a fost una extrem de limitată.

Din fericire, situația cu Macron a fost rezolvată conform declarațiilor oferite de Vlad Iacob în cadrul emisiunii ,,Dinamo 7/9” de la Playsport și în curând fanii vor avea parte de noutăți:

”Eu am menționat tuturor acționarilor situația shopului de când am ajuns la club, la scurt timp, era un mic stoc, el s-a epuizat rapid. S-a deblocat situația, așteptăm livrarea produselor de la Macron chiar în câteva zile, îi încurajez pe fani să fie cu ochii pe magazinul online și să achizitioneze produse oficiale de pe shop.

Lucrăm la a găsi soluții pentru cât mai multe produse, Dinamo are organigramă minimală, vom crește pe viitor și echipa, vrem să integrăm și alte produse în cadrul shopului, alte beneficii pentru suporteri în mediul online, dar îi rog să aibă puțină răbdare, știu că e dificil, dar dacă ați fi fost în locul meu, care erau resursele de care am beneficiat, ați fi fost mult mai înțelegători cu clubul Dinamo”, a transmis Vlad Iacob.

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Buzău

Convocări I ”Câini” de națională!

Dezamăgit de gestul lui Lazăr: ”M-a deranjat profund”

3 gânduri despre &8222;A fost programată Adunarea Creditorilor pentru votul planului de reorganizare&8221;

Lasă un răspuns