Vlad Iacob a dezvăluit ce venit încasează de la Dinamo

Dinamo a intrat în play-off și se gândește la promovarea în prima divizie. Câinii au început a doua parte a sezonului cu un egal, în disputa cu Unirea Buzău.

Pentru a fi cât mai implicați în lupta pentru promovare, Dinamo a profitat de pauza competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale și și-a măsurat forțele cu una dintre echipele bune din prima ligă, Petrolul Ploiești. Partida amicală s-a terminat la egalitate 1-1.

Cu doi noi acționari, Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu, Dinamo București se află în acest moment pe locul patru în play-off și luptă pentru promovarea în prima ligă.

Vlad Iacob a vorbit despre situația sa de la Dinamo și a evidențiat faptul că nu are salariu. Mai mult, administratorul special al clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare a reliefat că a și ajutat echipa cu proprii săi bani.

”Nu numai că nu am luat bani de la Dinamo, am și contribuit cu sume importante de bani personali pentru a ține lucrurile pe linia de plutire. Am pus bani din buzunar, din banii familiei. Eu nu am în acest moment un contract cu Dinamo sunt doar reprezentantul acționarilor, sunt doar administratorul special.

Eu am un mandat de la acționarii clubului. Nu sunt retribuit.

Sunt la Dinamo din iulie anul trecut și înainte de asta evident că am muncit foarte mult ca să aflu tot ce e în spatele clubului Dinamo.Am avut cel puțin o lună și jumătate în care aproape în fiecare zi am fost dedicat acestui proiect.

(n.r. tu nu ai salariu?) Nu. Am făcut asta din dragoste pentru Dinamo și pentru că am considerat că Dinamo are o șansă mult mai bună cu sprijinul meu și cu expertiza mea aici”, a spus Vlad Iacob, potrivit Fanatik.

CITESTE SI:

”Îmi doresc să promoveze direct, să jucăm derby-urile de pe vremuri”

Nemulțumirile lui Edi Iordănescu după 2-0 cu Andorra: „S-a întâmplat ce n-am vrut să se întâmple!”

Debut cu dreptul pentru „tricolori” în preliminariile Euro 2024. Cum arată clasamentul, după prima rundă

4 gânduri despre &8222;Vlad Iacob a dezvăluit ce venit încasează de la Dinamo&8221;

  1. Felicitari familiei Iacob ,pentru ajutorul dat.Dinamovistii care se bateau in piept au venit sa ajute dar ne au luat si banii.Acest domn Iacob care multi il ignorau n ea dat o lectie .RESPECT.

Lasă un răspuns