Video I Reacția lui Xavi Pascual, după un nou titlul câștigat de Dinamo a câștigat

Dinamo a avut un nou sezon de vis în Liga Zimbrilor. Cu Xavi Pascual pe bancă, ”dulăii” nu au suferit nicio înfrângere, în cele 23 de meciuri disputate până în prezent.

Dinamo a sărbătorit un nou titlu de campioană, după victoria cu Vaslui. Alb-roşii au devenit matematic campioni, cu două etape înainte de final, având un avans de 9 puncte faţă de ocupanta locului secund, Constanţa, şi 11 faţă de Minaur Baia Mare, echipa care completează podiumul Ligii Zimbrilor.

”Dulăii” au disputat meciul cu Vaslui în Sala Dinamo, pe care fanii au umplut-o până la refuz.

Dinamo a devenit campioană după un parcurs perfect în acest sezon din Liga Zimbrilor. ”Dulăii” au înregistrat victorii pe linie, cu Xavi Pascual pe bancă.

”Echipa a lucrat foarte bine pentru a ajunge în acest moment, pentru fanii noștri.

Cred că noi avem un drum și e foarte important nu doar pentru Dinamo, ci și pentru România. Handbalul românesc poate să aibă un avantaj.

Atunci când avem un meci, împotriva oricărei echipe, facem totul ca să îl câștigăm. E important că fanii sunt alături de noi și avem această forță.

Excepția e că mâine nu avem antrenament. Eu cred că a meritat, astăzi facem petrecere iar de luni avem de lucrat.

(Kiel) Nu se putea obține calificarea, aceasta este realitatea. Dacă pierdeam la scor, era un dezastru. Dacă am fi câștigat, credeam că putem câștiga Liga Campionilor. Realitatea este că au o echipă mai bună decât noi. Am făcut un meci incredibil, dar gata, s-a terminat meciul și acum ne gândim la ce posibilități avem pentru anul viitor. E clar că 6-7-8 echipe sunt peste noi și avem nevoie de timp pentru a ajunge la acest nivel.

Acum, petrecere!”, a declarat Xavi Pascual după meciul câștigat în fața lui CSM Vaslui, care a consfințit câștigarea titlului în Liga Zimbrilor.

Petre Cozma a fost prezent la meci

În sală a fost prezent și Petre Cozma, tatăl regretatului Marian Cozma, fost pivot al lui Dinamo și al echipei naționale, participant la Campionatul Mondial din 2009.

Dinamo are în palmares 19 titluri naţionale, 8 trofee Cupa României, cinci Supercupe şi o Cupă a Campionilor Europeni (1965).

În sezonul 2022-2023, formaţia antrenată de Xavi Pascual a trecut, în premieră în acest format al Ligii Campionilor, de faza grupelor, fiind eliminată în optimi de cvadrupla câştigătoare a trofeului, THW Kiel.

Video I Sărbătoare în Ștefan cel Mare #Titlul19

CITESTE SI:

Video I Dinamo a câștigat al 19-lea titlu la handbal masculin!

Avancronică I Dinamo București – CSM Vaslui

Rugby I ”Buldogii” se întăresc înaintea starului noului sezon

3 gânduri despre &8222;Video I Reacția lui Xavi Pascual, după un nou titlul câștigat de Dinamo a câștigat&8221;

Lasă un răspuns