Mesajul superb al lui David Popovici de Paşte!

Dinamovistul, David Popovici este un real model de urmat în sport și nu numai, atât pentru performanțele sale impresionante din bazinul de înot, dar și pentru mentalitatea de care dă dovadă și maturitatea debordantă cu care ne-a obișnuit. Sportivul de 18 ani a transmis românilor un mesaj dedicat sărbătorilor pascale!

Pe lângă urarea tradiţională, David Popovici a lansat şi un îndemn pentru fanii săi. Popovici le-a transmis să petreacă sărbătorile în familie şi să facă sport.

”Vă urez un Paşte Fericit! Încercaţi să petreceţi cât mai mult timp cu familia, eu asta o să fac şi staţi sănătoşi! Faceţi sport!”, a fost mesajul transmis sportivul anului în România în 2022.

Înotătorul dinamovist este primul sportiv român calificat la jocurile Olimpice din 2024

David Popovici s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, după ce și-a făcut baremul în proba de 100 de metri liber de la Campionatele Naționale de la Otopeni.

David a reușit să termine pe primul loc proba cu un timp de 47,61 de secunde, iar rezultatul este unul uriaș pentru înotătorul legitimat la CS Dinamo, care a obținut baremul pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024. Acesta trebuia să bifeze un timp mai bun decât 48,34 de secunde, lucru care s-a și întâmplat și care îi oferă lui David biletele pentru Paris.

„Am reușit să o fac astăzi, pentru că mi-am propus. Nu era nicio grabă și tocmai asta e frumos. Când nu îți dorești ceva cu orice preț atunci reușești. Mă bucur să văd tribuna plină, aplauze și vouă. Mereu am spus că mă ajută asta. Vă încurajez să veniți să ne fiți alături, eu și colegii mei avem nevoie. Eu și antrenorul meu ne propunem să fim ignoranți față de limite. Mă bucur că am obținut biletele pentru Paris”, a declarat David

Popovici la TVR după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris.

Chiar dacă maratonista Delvine Relin Meringor era considerată prima reprezentantă a României la JO, Mihai Covaliu, președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a făcut un anunț surprinzător. Oficial, procedurile pentru înregistrarea lui Delvine Meringor nu sunt gata, astfel că Popovici devine primul român care și-a asigurat în mod oficial biletele la Paris.

„Nu este nicio dilemă. David este primul sportiv calificat la JO. Știu că mai avem o fată de la atletism care a făcut baremul, dar încă nu are dreptul de a concura. Trebuie să știm exact ce se întâmplă.

Facem toate demersurile ca și Delvine Relin Meringor să fie calificată, să primească de la Federația Internațională dreptul de a concura. Mai sunt proceduri în curs de derulare.

Am vorbit și cu președintele Federației Internaționale, dar David e o certitudine pentru moment. A făcut baremul. Îl felicit pe David, pe Camelia Potec. Suntem cu toții fericiți. David e pe cursul normal, firesc, pe care și l-a propus”, a explicat Mihai Covaliu, președintele COSR.

CITESTE SI:

Oficialii FRF anunță revenirea României în fotbalul European: ”Putem deveni campioni europeni!”

Dinamo și-a aflat programul etapelor 5 și 6 din play-off

”Dinamo întâlnește o clonă a Stelei”! Declarația care aprinde Ghencea

3 gânduri despre &8222;Mesajul superb al lui David Popovici de Paşte!&8221;

Lasă un răspuns