Veste excelentă din ”haită” înainte de meciul cu Dej!

Dinamo București și Unirea Dej, se vor duela în etapa a 7-a, din play-off, sâmbătă, 06 mai 2023, de la ora 14:45 pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

După trei meciuri fără victorie în play-off, Dinamo speră să rămână în cursa pentru promovare și să obțină un succes, care să garanteze prezența cel puțin la baraj. Dinamo nu a prestat cel mai bun fotbal în ultima vreme, asta și pentru că a fost o absență extrem de importantă la mijlocul terenului, este vorba despre Dani Igleias.

Mijocasul central spaniol a suferit o accidentare destul de urâtă la umăr în partida cu Steaua, după un contact cu Vali Bărbulescu. Dani a lipsit în partidele cu Poli Iași și Gloria Buzău, absența lui s-a simțit din plin.

Din informațiile noastre, Dani Iglesias este apt de joc și s-a antrenat cot la cot cu jucătorii în ultimele zile și cel mai probabil va fi în lot pentru meciul de mâine. Totodată, Ovidiu Burca se va putea baza și pe Cătălin Țîră în meciul cu Unirea Dej.

Atacantul dinamovist a fost titular în partida cu Poli Iași, meci în care a ratat o ocazie uriașă, dar a ieșit accidentat în prima parte a meciului. După ieșirea lui din teren, jocul a avut de suferit, a fost doar în tribune la Buzău, dar și-a revenit și ar putea fi folosit de Ovidiu Burca, care are de ales între o formulă fără vârf clasic, ori una cu vârf de careu.

În tur, Dinamo a învins cu scorul de 3-0 după ce a fost folosit un sistem cu Ghezali vârf împins și jocul a fost excelent, mai ales în prima repriză.

Biletele pentru meciul cu Unirea Dej

Dinamo București primește în etapa a 7-a, din play-off, vizita Unirii Dej. Partida este programată sâmbătă, 06 mai 2023, de la ora 14:45 pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 140 lei;

Tribuna 1 (sectoare A, B și C) : 70 lei;

Tribuna 1 (sectoare E și E1) : 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare J, J1, K, L, M și N): 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare și 01): 40 lei;

Peluze : 30 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (05/05)

Interval orar: 16:00 – 20:00;

Sâmbătă (06/05)

Interval orar: 09:30 – 15:30.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 7

DINAMO – Unirea Dej I Sâmbătă, 6 mai, ora 14:45

Etapa 8

Otelul Galați – DINAMO I Joi, 11 mai, ora 20:30

Etapa 9

DINAMO – Steaua I Luni, 15 mai, ora 20:30 (potrivit informaților noastre, meciul se va disputa pe Arena Națională)

CITESTE SI:

Handbal I Ali Zein PLEACĂ spre câștigarea celui de-al optulea titlu consecutiv!

Dorinel Munteanu în scandal cu Dinamo și Poli Iași. Răspuns primit de Munteanu: ”Nu mă dezic de ce am spus”

”Ionuț Negoiță este singurul care a băgat bani”

3 gânduri despre &8222;Veste excelentă din ”haită” înainte de meciul cu Dej!&8221;

Lasă un răspuns