Ovidiu Burcă, nervos după remiza cu Unirea Dej: „E de analizat meciul”. Răspuns pentru Dorinel Munteanu

Dinamo a remizat azi, scor 0-0, cu Unirea Dej şi pare să fi ieşit aproape complet din calculele unei promovări directe.

Dinamo, care a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie (două înfrângeri, două egaluri), a ratat şansa de se apropia de al doilea loc direct de promovare.

Tehnicianul lui Dinamo consideră că echipa nu a prestat un joc bun în meciul cu Unirea Dej, dar încă mai speră să obțină calificarea directă, atâta timp cât mai sunt șanse matematice.

„Rezultatul nu este unul care să ne mulțumească pe deplin. Trebuie să admitem că lucrurile nu au fost așa cum ne-am dorit, mai ales pe parte ofensivă. Am avut foarte puține situații în care să putem să înscriem, nu am avut claritate în joc. E de analizat meciul acesta. Nu am făcut un joc strălucit astăzi.

Play-off-ul este foarte disputat, se joacă pe viață și pe moarte. Noi nu am fost așa cum trebuie, procesul de construcție al unei echipe e sinuos. Mă îngrijorează cel mai tare că trec etapele și nu mai avem timp, nu mai sunt multe puncte puse în joc. Matematic nu e nimic închis. Noi încercăm imposibilul, nu uitați de unde am pornit. E posibil orice”, a spus Burcă.

Totodată, dinamovistul acuză eventuale relaţii de prietenie între CSA Steaua şi Oţelul Galaţi, ca reacţie la acuzaţiile lui Dorinel Munteanu, ce suspecta avantajarea celor de la Poli Iaşi şi Dinamo în lupta pentru promovare.

„M-au deranjat foarte tare declarațiile lui Dorinel Munteanu. Să ajungem la ultima etapă. O să fim și noi cu ochii pe ei la meciul din Ghencea. N-am făcut nicio aluzie, o să fiu și eu cu ochii pe ei, să vedem cum se va prezenta Steaua la meciul cu Galați. Sper să se joace corect până la final. Eu cred că în 2023, lucrurile se întâmplă onest. Dinamo merită să promoveze, suntem în luptă, până la final încercăm să ridicăm nivelul”, a adăugat Burcă.

Dinamo este în acest moment pe locul 4 în play-off, care duce la baraj. ”Câinii” au 40 de puncte, în timp ce Unirea Dej e pe 6, cu 36 de puncte.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. Poli Iași – 52 puncte;
  2. CSA Steaua – 48 puncte;
  3. Oțelul Galați – 45p;
  4. DINAMO – 40p;
  5. Gloria Buzău – 38p;
  6. Unirea Dej – 36p.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 8

Otelul Galați – DINAMO I Joi, 11 mai, ora 20:30

Etapa 9

DINAMO – Steaua I Luni, 15 mai, ora 20:30 (potrivit informaților noastre, meciul se va disputa pe Arena Națională)

CITESTE SI:

Video I „Câinii”, încurcați în lupta pentru promovare chiar pe teren propriu

Handbal I Valentin Ghionea și-a anunțat retragerea. Mesaj de despărțire de Dinamo

Răzvan Zăvăleanu îl contraatacă pe Radu Bîrlică: ”Răducu nu a dovedit în fapt nici un motiv”

5 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă, nervos după remiza cu Unirea Dej: „E de analizat meciul”. Răspuns pentru Dorinel Munteanu&8221;

  1. Scuze nu pot fi ,dar se intampla prea des ,tot timpul se vorbeste la trecut ,dar sant aceiași jucatori cu mici rocade .Randament nu dau nu se vede acea sclipire ,dăruire la ei .Pierdem după hai sa analizam ce?

Lasă un răspuns