Eugen Voicu a anunțat ce buget va avea Dinamo în sezonul următor

Eugen Voicu, acționarul Red & White, care deține pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, a anunțat care va fi bugetul clubului pentru următoarea perioadă.

Eugen Voicu, unul dintre investitorii de la Dinamo, a anunțat ce urmează să se întâmple la clubul nostru. Dinamo își propune promovarea încă din acest sezon, dar dacă acest lucru nu va fi posibil, acționarii sunt gata să finanțeze clubul în Liga 2 pentru încă un sezon.

După ce a anunțat cine sunt ultimii acționari care vor intra în structura clubului, Eugen Voicu a dezvăluit și ce buget va avea Dinamo în acest an. Acționarii vor ”pompa” aproximativ 4-5 milioane de euro la club, sumă la care se vor adăuga și veniturile generate de club.

Astfel, se așteaptă ca Dinamo să iasă din insolvență anul viitor, în 2024, atunci când se vor achita mai multe dintre datoriile existente ale clubului.

”Bugetele sunt diferite, în funcție de liga în care va evolua clubul. Dacă nu reușește promovarea, bugetul va fi undeva la două treimi din bugetul de Liga 1. Pot să vă spun că acționarii vor finanța clubul în acest an cu 4-5 milioane de euro, cel puțin, tocmai ca să tragem niște linii și să închidem niște restanțe pe care le are clubul în momentul de față.

Bugetul clubului este mult mai mare. Ce v-am spus eu nu ia în considerare și veniturile generate de club. Putem vorbi de un buget de cinci milioane. Și mai mult, spre șase. Noi vrem să dezvoltăm partea aceasta de marketing și să avem venituri foarte consistente și pe partea aceasta de merchandising. Dacă reușim lucrul acesta, va fi tot în beneficiul clubului la final.

(…)

E un răspuns care depinde de mai mulți factori (n.r. – ieșirea din insolvență), dar dacă e să vă dau totuși o estimare, probabil anul viitor, în a doua jumătate, poate mai repede. În orice caz, anul acesta cu siguranță nu”, a spus Eugen Voicu, la Radio Dinamo 1948.

Pentru Dinamo, calculele pentru promovarea directă s-au complicat semnificativ din cauza rezultatelor obținute în ultimele patru etape.

Cu două înfrângeri și două rezultate de egalitate, ”câinii” s-au distanțat de locurile fruntașe, iar acum ”tremură” și pentru o poziție de baraj, având în vedere programul complicat din ultimele trei runde, în care vor întâlni Oțelul (deplasare), Steaua (acasă) și Poli Iași (deplasare).

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. Poli Iași – 53 puncte;
  2. CSA Steaua – 49 puncte;
  3. Oțelul Galați – 46p;
  4. DINAMO – 40p;
  5. Gloria Buzău – 39p;
  6. Unirea Dej – 36p.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 8

Otelul Galați – DINAMO I Joi, 11 mai, ora 20:30

Etapa 9

DINAMO – Steaua I Luni, 15 mai, ora 20:30

Etapa 10

Poli Iași – DINAMO

CITESTE SI:

Interdicția la transferuri o problemă la Dinamo. Când se va debloca

Oțelul nu se teme de Dinamo: ”Nu ne este frică”

Dinamo, noi detalii importante despre asocierea cu CS

3 gânduri despre &8222;Eugen Voicu a anunțat ce buget va avea Dinamo în sezonul următor&8221;

Lasă un răspuns