Tribunalul s-a decis în privința noului plan de reorganizare depus de Dinamo

Început de săptămână foarte important pentru Dinamo, la chiar o zi după ce clubul a împlinit 75 de ani. La Judecătoria Sectorului 2 și, mai apoi, la Tribunal, s-au judecat două dintre cele mai importante procese pe rol pentru Dinamo.

Primul a fost deschis de Dorin Șerdean, prin firma Lotus, fostul acționar majoritar din Alba Iulia, care cere dizolvarea APCH. Cel de-al doilea a vizeat noul plan de reorganizare al SC Dinamo 1948 SA, al treilea propus de la intrarea clubului nostru în cea de-a doua insolvență.

Instanța a stabilit ca 18 septembrie să fie noul termen cu privire la reorganizarea juridică a SC Dinamo 1948 SA. În ceea ce privește aprobarea noului plan, judecătorul sindic a rămas în pronunțare.

Acuzații grave în fața Instanței, de indicii de evaziune fiscală și contabilitate dublă, făcute de avocatul lui Diego Fabbrini. Claudiu Balog a cerut Instanței respingerea contestației și amendă judiciară pentru avocatul italianului pentru acuzații nefondate. Instanța a rămas în pronunțare la condică.

În cazul constestației lui Radu Bîrlică, creditor salarial, Instanța rămâne în pronunțare, la fel ca și în cazul RCI Solution SRL. RTZ, prin Claudiu Balog, a solicitat lipsa de interes a contestatarului.

CITESTE SI:

HAOS la CSA Steaua: ”Habar n-am! Nici noi nu știm ce să mai credem”

15 mai I Dinamo luptă pe două FRONTURI

Avancronică I Dinamo București – CSA Steaua

2 gânduri despre &8222;Tribunalul s-a decis în privința noului plan de reorganizare depus de Dinamo&8221;

Lasă un răspuns